Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Disneytøj

Disneytøj tager altid kegler hos de små. Heaven4Kids har Danmarks største udvalg af Disneytøj og ting og tilbehør fra Disney. Vores shop indeholder også altid nogle gode Outlet tilbud på Disneytøj. Gå direkte til vores online shop og find disneytøj med motiverne Hannah Montana, Peter Plys, Anders And, Toy Story, Prinsesserne / Princess, Tigerdyret & Mickey Mouse + mange flere.

Shop nu hos Heaven4Kids Disney. Eller gå direkte til Disney Fashion kategorien

Eksempler på gaver til Disneytøj:

Lækker jakke til drenge fra Disney. Jakken har et flot motiv af Peter Plys på brystet, og er i moderne farver. I shoppen findes der et bredt udvalg af både sommerjakker og vinterjakker fra disney med motiver med alle de elskede Disney figurer. Jakken findes under Sommerjakker til Børn og vælg Disney Fashion for kun at få disneytøj.
Disneytøj Sød sommerkjole med nederdel af Denim og seler over skuldrene. Inkl. er en flot skjorte i pink. Sættet er med sødt Peter Plys motiv. Denne model disneytøj samt mange andre findes i vores online shop under Kjoler og Nederdele

Disneytøj

Lækkert fritidssæt til friske drenge og piger, med motiv af Mickey Mouse. Sættet er en ny flot udgave fra Tyske Puttman, som er specialister i produktion af Disneytøj i meget høj kvalitet. Find denne samt mange andre sweat sæt i online shoppen i menuen til venstre.

Der findes masser af fedt børnetøj, men næsten intet overgår børns glæde når de bliver iklædt et stykke Disneytøj. Barnets helt eget stykke tøj som bærer et motiv med hans eller hendes yndlings Disneyfigur. Og der findes masser af Disneytøj ude i de forskellige forretninger – lige fra en bluse med et motiv af Pluto til en anden bluse med et motiv af Hannah Montana.

Disneytøj kan fås i mange forskellige typer. Det findes både som bukser, strømper, bluser, t-shirts, kasketter og meget mere – sågar endda også som sko. At der findes så mange forskellige typer Disneytøj, er også med til at gøre det populært blandt børnene som skal gå i det.

Skal man købe børnetøj til enten sine børn eller som gave til andre børn, er Disneytøj også et sikkert pletskud hver gang, og når først børnene har et sæt bukser og bluse med ét specifikt motiv, bliver de også nødt til at have resten af serien med lige præcis det motiv som de har i forvejen.

Blandt de mest populære Disneymotiver på Disneytøj blandt pigerne, er tøj med Disney Prinsesserne. Større bliver det næsten ikke for pigerne, mens et af de største succeser hos drengene, er tøj med et motiv af Lynet MacQueen fra succesfilmen Cars (Filmen hedder på dansk Biler).

Skal dit barns Disneytøj være så køns-neutralt som muligt, er figurerne fra Peter Plys et rigtigt godt valg. Både Grisling, Æslet, Tigerdyret, Ninka Ninus og Peter Plys er i højsædet hos de helt små børn, ligesom Mickey Mouse og Pluto er i højsædet hos både de helt små og hos de lidt ældre børn.

En rigtig stor fordel ved at købe Disneytøj til sine børn, er at Disneytøj er meget tidløst. Det var populært da det for mange år siden blev lanceret, og det er det stadig i dag. De mange figurere fra Disney forsvinder heller aldrig helt af vejen, og er med til at give Disneytøjet sin værdi. Hvem husker måske ikke stadigvæk Aladdin selvom den efterhånden har en del år på bagen, og hvem kan ikke også huske historien om Pocahontas som er omtrent lige så gammel?

Som det fremgår, så er Disneytøj både populært og tidløst, og det er noget af det som er med til at gøre Disneytøj helt unikt. Meget få andre tøjmærker kan præstere det samme, og Disney har på grund af det, den fordel at de kun behøver at producere en ny kollektion når de opfinder eller udgiver en anden fantasifuld og eventyrlig Disneyfigur. Men heldigvis er det ikke altid sådan at Disney kun kommer med nye kollektioner når de udgiver en ny film eller opfinder en ny figur. Disney kommer nemlig heldigvis løbende med nye designs til de i forvejen godt solgte kollektioner, således at Disneytøj med for eksempel et motiv med Mickey Mouse fra år 1990, ikke er med helt det samme design på Disneytøjet fra år 2010 med selvsamme Mickey Mouse figur.

Man kan med sandhed sige at Disney er en stor og eventyrlig verden, og den bliver ikke mindre og mere uinteressant af deres store kollektion af Disneytøj.

Relaterede Artikler: