Forbrugerinfo

Tapede/limede sømme/syninger

Tapede syninger finder man på funktionstøj af høj kvalitet. En flyverdragt er mest sårbar ved syningerne, hvor der, ved længere tid påvirkning af vand, kan optræde gennemblødning, men med tapede syninger er syningerne limede/tapede så vand ikke kan trænge ind. Der bruges tapede syninger på bøde flyverdragter, ski-sæt, vinterjakker osv.

Åndbart

Når en producent skriver at tøjet er åndbart, betyder det at tøjet er produceret med en membran der tillader huden at ånde, uden at der slipper fugt ind. Der er flere producenter af åndbare membraner, men GORE-TEX er den mest kendte. GORE-TEX benyttes både til funktionstøj og sko.

Vandtæthed / Vandsøjletryk

Når en vare f.eks en flyverdragt står til at være vandtæt er dette ikke helt korrekt, for intet stof er 100% vandtæt. Her er der tale om vandtæthed eller også kaldt vandsøjletryk. Vandsøjletryk er et udtryk for et materiales evne til at modstå vandgennemtrængning udefra. Således er et vandsøjletryk på 10000 mm lig med at det givne materiale per kvadratcentimeter kan modstå en 10 meter høj vandsøjle, uden vandgennemtrængning. Hvis man forestilller sig et rør, 10 meter højt, med en munding på præcis 1 cm2, så skal stoffet hvis røret fyldes til randen med vand, være istand til at modstå dette tryk uden at lade vand trænge igennem – overhovedet. En vandtæthed på 2.000 mm anses for at være vandtæt i forhold til regn- og snevejr – altså vand der kommer fra oven.

Denne test udføres uden påvirkning af vægt – derfor er det er vigtigt at huske at man i teorien kan fremstille 100% vandtæt materiale, men at det i praksis kan vise sig ’kun’ at være 99,9% vandtæt. Dette forhold skyldes den uendelige række af faktorer der spiller ind på hvorvidt selve den vandtætte funktion får lov at arbejde i fred, om man vil. Bærer man i tung regn en skuldertaske, vil over tid, selv det tætteste regntøj blive gennemvædet netop omkring remmen, da vandet vil blive fysisk presset ned igennem materialet. Tilsvarende kan regnbukser blive gennemvædet hvis man insisterer på at sætte sig på et drivvådt underlag, da kropsvægten alene kan presse vand igennem fra yderside til inderside.

Vaskemærke forklaring

vaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisningvaskeanvisning

E-Mærket

E-mærket er en dansk mærkningsordning, der garantere en tryg og etisk forsvarlig færden og handel på Internettet. Når en webshop har en E-mærke godkendelse, kan man være sikker på at shoppen har bestået en stribe meget strenge krav til forbrugerinformation, betaling, sikker håndtering af brugeroplysninger og at shoppen garantere for en høj kundeservice.

CE godkendelse – Legetøj

For et at stykke legetøj kan bære CE mærket skal det opfylde en stribe krav til kemisk indhold, sammensætning og konstruktion, samt gennemgå en streng kontrol hos de relevante myndigheder. På Heaven4kids.dk forhandles ikke legetøj, der ikke er CE mærket.

Goretex

GORE-TEX giver et perfekt klima i tøj og sko. GORE-TEX gør det muligt for kroppen at ånde optimalt, og samtidig holde brugeren tør og varme. GORE-TEX består af en membran der tillader huden at komme af med varme og sved, men forhindre samtidig fugt i at trænge ind. På den måde er GORE-TEX perfekt til det lunefulde danske vejr, uanset og der er tale om GORE-TEX i sko eller tøj.

Økologisk tøj

Kravene til økologisk tøj er høje og producenter er underlagt strenge krav. Der må ikke benyttes sprøjtemidler under dyrkningen af bomulden, hvilket både skåner miljøet og bomulden. Samtidig sikre man sig at der ikke er rester af sprøjtegift i det færdige tøj, hvillet dog sjældent ses. Økologisk tøj er heller ikke efterbehandlet med skadelige kemikalier. Der findes mange forskellige standarder for mærkning af økologisk tøj, nogle standarter er defineret af private virksomheder, andre af uafhængige organisationer. De forskellige standarder stiller forskellige krav til tøjet og dyrkningen af bomulden.

STØRRELSESGUIDE TIL TØJ & SKO

Bundgaard Sko Størrelseguide

Klik her

Bundgaard Sandaler Størrelseguide

Klik her

Bundgaard Prewalker Størrelseguide

Klik her

Bundgaard Hjemmesko Størrelseguide

Klik her

Bundgaard Gummistøvler Størrelseguide

Klik her

Bundgaard Begyndersko Størrelseguide

Klik her

En Fant Størrelseguide

Klik her

Etnies Størrelseguide

Klik her

Fuzzies Størrelseguide

Klik her

Helly Hansen Størrelseguide

Klik her

LEGO Wear Størrelseguide

Klik her

Melton Størrelseguide

Klik her

Mikk-Line Størrelseguide

Klik her

Move By Melton Størrelseguide

Klik her

Reima Størrelseguide

Klik her

Superfit Størrelseguide

Klik her

STØRRELSESGUIDE TIL KOSTUMER!

Limit Størrelseguide

Klik her

Mortino Størrelseguide

Klik her

Orlob Størrelseguide

Klik her

Rubies Størrelseguide - (Alle kostumer der har et varenr. der starter med R skal bruger denne størrelseguide)

Klik her

Smiffys Størrelseguide

Klik her

Legetøj & Børnetøj

Børnetøj – Vi tilbyder et bredt udbud af de mest kendte børnetøj mærker i Danmark. Vi tilbyder et meget stort udvalg i overtøj til børn såsom flyverdragter, vinterjakker, sommerjakker, skitøj, huer 6 handsker. Vi har også et stort sortiment af skitøj og funktionstøj til børn.

Hos os findes også et godt udvalg af modetøj til børn såsom, kjoler, cardigan, polo, skjorter, t-shirt, tunika, bluser, bukser & jeans. Modetøjet på Heaven4kids.dk opdateres næsten dagligt med nye styles fra kendte børnetøj mærker som f.eks. LEGO Wear, D-Xel, Kids-Up, MiNyMo, Name It, Small Rags og mange flere. Sortimentet fra vores mærker er omfattende, og næsten komplet.

Basis børnetøj og overtøj er vore absolut stærkeste område. Kæmpe udvalg af bla. Regntøj, termotøj, fleese og softshell til børn. Til babyer har vi Alt hvad hjertet begærer af bodystocking, strømpebukser, strømper, sparkedragter, natdragt & pyjamas. Nye styles dagligt i denne varegruppe også.

Børnesko – Vi tilbyder et stort udvalg at sko til børn fra bla. Superfit, Bundgaard, Reima, Move, Melton, Bisgaard, Trigger, En Fant, Mikk-Line, Plae mm. Sortimentet spænder fra sandaler, hjemmesko og sko til gummistøvler, termostøvler og vinterstøvler. Vi er specialister i basis produkter såsom gummistøvler og termostøvler og vort sortiment er på disse områder og mærker komplette.

Legetøj – Vi tilbyder komplet udvalg af legetøj til børn fra de store mærker. De store mærker tæller LEGO, Playmobil & BRIO. Disse 3 mærker er til stede med 100% af de produkter som er frigivet til salg på det Danske marked. Andre store mærker, hvor vi tilbyder et meget bredt udvalg er eks. Fra Mattel, Hasbro og Maki. Det tæller mærker som Barbie, Sylvanian Families, Disney, Razor, Bruder og mange flere.

På Heaven4Kids.dk finder man bla. Også et meget stort udvalg af babylegetøj fra bla. Lamaze, BRIO, Disney, Playskool, Tiny Love og mange flere.