Legetøj

Legetøj

Køn
Kategori
Mærke
LEGO Creator - Små Planter 10329
449,95 kr. 399,95 kr.
LEGO - Disney - Peter Pan og...
179,95 kr.
LEGO City - Ski- og klatrecenter...
959,95 kr.
LEGO Harry Potter -...
599,95 kr.
LEGO Star Wars - Darth...
139,95 kr.
LEGO Disney Princess - Ashas...
479,95 kr.
LEGO Disney Princess - Kong...
849,95 kr.
LEGO Disney Princess - Asha i...
179,95 kr.
LEGO Friends - Julekalender 41758
239,95 kr. 215,95 kr.
LEGO Harry Potter - Julekalender...
319,95 kr. 287,96 kr.
LEGO Harry Potter -...
1.349,95 kr. 1.099,95 kr.
LEGO Star Wars - Chewbacca™ 75371
1.649,95 kr. 1.349,95 kr.
LEGO Star Wars - Den Ny...
949,95 kr. 699,95 kr.
LEGO Star Wars - Ahsoka Tanos...
699,95 kr. 549,95 kr.
LEGO Friends - Iglo-eventyr 41760
479,95 kr. 399,95 kr.
LEGO Friends - Skibakke og café...
789,95 kr. 599,95 kr.
LEGO Sonic the Hedgehog - Sonics...
959,95 kr. 719,95 kr.
LEGO Sonic the Hedgehog - Sonic...
599,95 kr. 479,95 kr.
LEGO Sonic the Hedgehog - Amys...
479,95 kr. 399,95 kr.
LEGO Sonic the Hedgehog - Tails'...
369,95 kr. 319,95 kr.
LEGO Sonic the Hedgehog - Sonics...
279,95 kr. 249,95 kr.
LEGO Jurassic Park -...
1.189,95 kr. 899,95 kr.
LEGO Jurassic Park -...
799,95 kr. 599,95 kr.
LEGO Jurassic Park -...
479,95 kr. 399,95 kr.
LEGO Jurassic Park -...
239,95 kr. 209,95 kr.
LEGO Jurassic Park -...
329,95 kr. 279,95 kr.
LEGO DC Comics - Super Heroes -...
329,95 kr. 299,95 kr.
LEGO DC Comics - Super Heroes -...
239,95 kr. 209,95 kr.
LEGO Marvel - Super Heroes -...
239,95 kr. 209,95 kr.
LEGO Marvel - Super Heroes -...
1.649,95 kr. 1.299,95 kr.
LEGO Marvel - Super Heroes -...
959,95 kr. 719,95 kr.
LEGO DC Comics - Super Heroes -...
429,95 kr. 349,95 kr.
LEGO Star Wars -...
139,95 kr.
LEGO Star Wars - Boba...
139,95 kr.
LEGO Star Wars - Oprørsbasen på...
1.349,95 kr. 1.049,95 kr.
LEGO Star Wars - Microfighter af...
139,95 kr.
LEGO Star Wars - Yodas™...
319,95 kr. 279,95 kr.
LEGO Star Wars - Battle Pack med...
179,95 kr.
LEGO Dreamzzz - Mareridtshajskib...
1.269,95 kr. 949,95 kr.
LEGO Dreamzzz - Fantastisk...
949,95 kr. 699,95 kr.
Vis 40 Elementer af 2013 item(s)

Legetøj

Du er på udkig efter legetøj. Du er ikke helt sikker på hvilket slags legetøj, så udvalget må gerne være stort og bredt. Her hos Heaven4kids.dk er det lige netop, hvad vores legetøjsudvalg er – kæmpestort og -bredt. Vi har alt det legetøj, som dit barn elsker og drømmer om at eje.  

Når du køber legetøj på vores side, finder du legetøj:  

 • Som følger med den nyeste legetøjsmode  
 • Som følger strømmene i samfundet  
 • Som altid bringer smilet frem på barnlige sjæle  

Gå på jagt efter det perfekte legetøj til dig, dit barn, din niece, din vens baby eller noget helt femte. Vi har alt, hvad det barnlige hjerte begærer.  

Legetøjet fra i dag  

Legetøjsmarkedet er lige så forunderligt, som det er fantastisk. Du kan finde produkter, der har været på markedet fra dine oldeforældre, var børn. Samtidig kan du finde produkter, som er helt nye og kun kendere ved, hvad er.  

Der er plads til vild, sjov og underlig innovation på legetøjsmarkedet. På ingen andre webshops kan man sælge voks og klatter, som ikke har andet formål, end at de føles rare mod huden og kan formes i mange forunderlige former.  

I dag er det især legetøj, der kommer fra spil, film og serier, som er populære. Men det også klassikere som legoklodser, bamser, talende dukker, legetøjsbiler og farvestrålende legetøj til de helt små.  

Løbehjul, løbecykler og andre køretøjer er også utrolig populære. Specielt fordi de store børn kører rundt på løbehjulene overalt i byerne og på YouTube.  

Legetøjsklassikere, som alle kender og elsker  

Nogle klassikere går bare aldrig af mode. Du finder f.eks. masser af påklædningsdukker her på vores side, som vel nok er det ældste produkt til at fremme leg hos drenge og piger. Bamsen kan smides ind i samme kategori.  

Det kunne også være byggeklodser, kostumer, spil, dinosaurer eller våben, som igen og igen viser sig som en tidløs klassiker. Årsagen bag skal formentlig findes ved, at produkterne er simple, billige at producere og fremmer barnet læring.  

Børn kigger på sine forældre og andre voksne og kopierer, hvad de gør. De lærer, hvordan de bliver mennesker med kreativitet til at bygge, til at kunne lege krig, lege familie og drøne rundt i høj fart.  

Farver på og materialer af dukker og bamser har en stor betydning for populariteten. Vi kender alle de gamle dukker fra bedstemor- eller oldemors tid, hvor dukken ser ud til at være bedre egnet til en gyserfilm end til en lege time. De bløde, livagtige og farvestrålende dukker og bamser vinder ofte frem blandt børnene.  

Fremtidens legetøj  

Innovationen er vild på legetøjsmarkedet.  

For de mellemstore og store børn ligger innovationen for det meste online: Computerspil, PlayStation-spil, Xbox, Wii, Nintendo osv. Spillemarkedet har overtaget børnenes opmærksom ved middagsbordet for good.  

I fremtiden vil der komme flere lignende produkter som f.eks. VR-briller og AR-briller, hvor det virtuelle rum kan blive mere virkeligt end nogensinde før.   

For de mindre børn og den mere analoge leg bevæger markedet sig mod mere sikker og tryg leg. Til dels mod mere kønsneutralt legetøj, hvor action figurer ikke per definitioner er produceret til drenge, og påklædningsdukker ikke kun produceres til piger.  

På den bæredygtige front sker der også en vild udvikling med legetøjet. Der stilles stadig større krav til bæredygtig - at materialer skal være produceret forsvarligt og klimavenligt. Så ser man også mere legetøj, der skal fremme børnenes forståelse af den verden, de begår sig i. Nu er det ikke el-løbehjulene, der hentydes til. Men en tilbagevenden til trælegetøj og væk fra plastik-produkter.  

Vi er med på udviklingen. Du vil finde masser af eksempler på nytænkende legetøj på vores side, som du måske ikke kendte i forvejen. Giv det et skud.  

Legetøj til baby  

Babylegetøj ændrer sig også, som årene går. Man er f.eks. blevet klogere på, hvornår baby bør begynde at lege med bestemte produkter. Det kunne være uroer, som en nyfødt baby ikke behøver have hængende over hovedet.  

Baby skal lære den ny verden at kende, hvor baby ikke ligger inde i mor og trygt føres igennem tilværelsen. Det tager tid at kunne begynde at forstå de forskellige former, farver og lyde, der er ved noget legetøj.  

Sjældent vil for kompliceret legetøj dog skade babys trivsel. Det vil blot opleves for komplekst til, at baby kan forstå det og derfor ikke får meget ud af det indviklede legetøj.  

Vi har alt fra pusletæpper til sutteklude og farverige klodser. Stærke farver kan være ekstra indbydende for babyer, der skal lære at lege. Baby tiltrækkes af de spændende farver og former. Måske går legen ikke helt som hensigten er på indpakningen, men baby lærer sine nye legekammerater at kende.  

Det rette babylegetøj  

Med de helt små kan det virke næsten umuligt at finde legetøj, som passer til dem. Du aner ikke, hvad den lille baby faktisk gerne vil lege med. Der kommer med garanti til at blive købt noget, som baby mildest talt finder uinteressant.  

En godt råd er derfor ikke at købe alt for meget legetøj til baby, når baby er helt lille. Køb lidt forskelligt og følg med i, hvad der falder i babys interesse. Baby legetøj er ikke billigt - specielt ikke hvis det aldrig bliver brugt.  

Baby finder interesse til at lege løbende. For nogle babyer tager det lidt længere tid. Men baby skal nok blive mere end interesseret i at lege med bamser, dukker, biler, uroer osv. Det tager bare lidt tid for nogle babyer at udvikle kapaciteten til at ville og kunne lege. De når det dog alle sammen.  

Legetøj til børn og unge  

Sidder du som forælder og bliver en smule irriteret over, at børnene sidder på værelset og leger foran computeren. Hvorfor så ikke selv forsøge at fremme deres analoge leg ved at købe legetøj til den.   

Vi har aktivitetslegetøj. Vi har løbehjul. Vi har bolde. Spil. Vi har hoppelegetøj. Vi har al muligt legetøj, som selv den største computernørd ikke vil kunne holde sig fra.  

Vi har også legetøj fra spillene. Det kunne være bamser eller måske legoklodser fra Minecraft. Du har formentlig bemærket, at dit eller dine børn taler løs om Minecraft i ét væk.  

Spillet er utrolig populært, fordi det ligesom Lego udfordrer børnene til at tænke kreativt og funktionelt. de skal stille klodser ovenpå hinanden, fjerne dem igen og forstå, hvordan den komplekse struktur hænger sammen.  

Der er også udklædningstøj. Populært indkøbes det, når børnene skal til fastelavn. Men klæd ud-kassen kan tages i brug når som helst. Der behøver ikke være slik inde i tønden, før det er sjovt at klæde sig ud i alverdens tøj.  

Legetøj til voksne?  

Er der noget til de voksne? Selvfølgelig er der det. Vi sælger legetøj til alle barnlige sjæle. Man behøver altså hverken gå i folkeskole eller med sut for at kunne finde noget, der passer hjem til skrivebordet eller institutionen.  

Skulle man være samler, har vi også en del, der kunne have interesse. Det kunne være Angry Birds, Barbie, Bratz, Lego, Disney osv.  

Vi har også spil, som børn og voksne kan spille sammen. Labyrinter, puslespil og andre sjove spil. Det er slet ikke så kedeligt at være voksen, som nogen bilder sig ind.  

Endelig er der legetøjet til hele familien. Swimmingpool i baghaven er f.eks. ikke noget, som kun børnene kan få glæde af. Den store pool er ofte en kølig fornøjelse, men der kan tages smart initiativer i brug for at varme dem op. Benyt sollyset, en lang slange, overtræk til at holde vandet varmere om natten osv. Ellers må I håbe på hedende varmt vejr hele sommeren.  

Bæredygtigt legetøj  

Bæredygtigheden er allerede vendt. Men som vi ved fra mediestrømmen og vores daglige liv, slipper vi aldrig mere end blot nogle minutter, før vi skal forholde os til den smeltende verden igen. Sådan er livet bare i 2022.  

FN udkommer med mere og mere deprimerende rapporter, år efter år. Hvad betyder det så for det legetøj, du køber til dine børn?  

At de skal være afstemte med det smeltende klima selvfølgelig. De skal være produceres at bæredygtige materialer, hvor plastik ofte udskiftes med træ og bambus. Produkterne skal have lang holdbarhed, så de kan bruges igennem mange årtier. Og så må de gerne være produceret tæt på Danmark.  

Børnene skal leve på planeten i længere tid end deres forældre. Børnene er nogle gange endda mere bevidste og forsvarlige end sine forældre. De stiller garanteret også krav til, hvordan I spiser, tager på ferie og køber legetøj derhjemme.  

Forsvarlig produktion  

I den populære danske børnefilm Ternet Ninja sættes der fokus på en uforsvarlig produktion af legetøjsninjaer. En produktion, der sker i Thailand, hvor arbejdsforholdene er noget ringere end i Danmark.  

Dette budskab er ikke alene noget, som børnene er blevet mere oplyste om og opmærksomme på. Det er legetøjsindustrien også.  

Der er kommet klart mere fokus på, at vi skal holde os langt væk fra produkter, der kan være produceres af børn eller under kummerlige forhold. Vi skal holde os langt væk fra farlige kemikalier, specielt til babyer der kan finde på at smage på legetøjet.  

Udviklingen er vi selvfølgelig bevidste om på Heaven4kids.dk. Derfor finder du et stort udvalg af både bæredygtigt, klimavenligt og kemikaliefrit legetøj, der er produceret under ordentlige forhold. Fordi verden kræver det, og dine børn kræver det.  

Sikkert gaveindkøb  

Leder du efter en gave til din niece, nevø eller kærestes nevø eller niece, er det ikke altid sikkert, du har dig en indkøbsliste at gå ud fra. Du har måske ikke engang et nært kendskab til barnets interesser eller det legetøj, som barnet allerede ejer. Hvordan skal du så finde en gave, der bringer smilet frem og gør dig til den store helt?  

Disciplinen er svær, for børn er kritiske, specielt når det kommer til deres jule- og fødselsdagsgaver. Du kunne dog prøve dig ad med en af de sikre vindere. Her kommer nogle kendte mærker, som kan give dig noget inspiration, og hvor det er svært at træde meget forkert.  

 • Lego  
 • Disney  
 • Brio  
 • Playmobil  
 • Sylvian Families  
 • Barbie  
 • Hello Kitty  
 • Hot Wheels  
 • My Little Pony.  

Klik dig ind på mærkerne og se, om der ikke er noget for din smag. Det er altid svært at finde det perfekte legetøj, når kendskabet til barnet ikke er supergodt. Men brug det kendskab du alligevel har og spørg dine bekendte, hvad barnet er helt vild med, eller hvad de selv køber til barnet. Det giver dig noget at gå ud fra.  

Sjov legetøjsgave  

Børn er vidt forskellige. Nogle børn elsker overraskelser og har måske ikke mange ting på ønskelisten. Andre har en tætpakket ønskeliste og gider faktisk ikke rigtig blive overrasket.  

Vil du derfor give dig kast med at købe en sjov legetøjsgave, kræver det, at du har bare et nogenlunde kendskab til barnet, du køber gaven til. Du gider ikke være den, der bringer en dæmper på en 8årsfødselsdag, fordi du vil være den sjove onkel eller tanke.  

Har du derimod en stærk formodning om, at du kender din niece godt nok til, at du kan bringe smilet frem på hendes læber med din sjove gave, så slå til. På ønskelisten står der ikke noget med en Angry Birds-badering, men du ved bare, at den vil blive taget godt imod. Så slå til.  

Det er som oftest kun forældre og bedsteforældre, der kan ende med at få slem skæld ud, fordi de ikke har købt den rette gave. Onkler og tanter slipper ofte med skrækken, hvis nu gummibåden ikke er en super god gave til swimmingpoolen i baghaven.  

Legetøj fra film  

Vi har et kæmpe udvalg af legetøj fra film. Disney-film som Frost eller Biler er virkelig populært i tiden. Biler udkom for mere end 10 år siden. Godt nok er der lavet serier og efterfølgere siden, men den snart lidt gamle film er fortsat superpopulær.  

Selvfølgelig har vi derfor det kendte merchandise derfra. Frost er væsentlig nyere og i tiden kun endnu mere populær. Frost tog hele verden med storm, som kun en Disney-film kan gøre det. Vi har dukker og legetøj fra filmen, som dit Frost-elskende barn vil takke dig for at have købt.  

Vi har også spil og legetøj fra alle mulige andre film, som dit barn elsker. Det kunne være alt fra LEGO-film til Harry Potter.  

Legetøj fra serier  

Film og serier er nu mere end nogensinde før med til at skabe narrativerne bag det legetøj, vi køber. Det er sjældent reklamer i tv eller historier fra legetøjsbutikkerne, der dikterer. Det er film og serier, hvor historien bag allerede er lagt.  

Producenterne laver så legetøjet, som børnene kan købe med hjem og lege med - ligesom i filmen eller serien. Det kan være Gurly Gris eller Mickey Mouse. Det kunne også være action figurer fra superheltefilm og -serier, der bruges til at lege krig derhjemme.  

Børnene får lov til at leve sig helt ind i superhelteverdenen og selv styre, hvem de er og hvordan historien skal forløbe. Der er med garanti uenigheder, om det så skal foregå præcis som i filmen, eller om legen har ret til sin egen kunstneriske fortolkning.  

Det kan også være skydevåben fra gamle Westernfilm, som tages i brug til leg i haven eller i stuen.  

Aktiv leg i haven  

Legene med våben hører ofte ind under den aktive leg. Her løber børnene rundt med legetøjspistoler, som skyder med skumgummi eller lignende. Det giver helt naturligt anledning til, at der skal løbes rundt og end ikke må siddes stille.  

I baghaven om sommeren er der selvfølgelig også mulighed for, at vandpistolerne kan tages frem sammen med vandballoner, som vi også har en væld af her på siden. Hvis det er en rigtig god og varm sommer, kan det endda kombineres med en pool.  

Vandkampen er ligesom sneboldkampen altid sjov. Man bliver helt af sig selv aktiveret til at ville løbe, lege og larme. Det sjoveste er selvfølgelig, hvis husstanden eller legekammeraterne deles op i hold, så der skal lægges strategier og planer for, hvordan man kan besejre modspilleren.  

Der kan endda leges med flag eller andet som i computerspillene, hvor man skal erobre flaget uden at blive skudt. Der ligger ufattelig mange gode lege-timer gemt bag bare at fylde en vandpistol med noget koldt vand på en hed sommerdag.  

Børn lærer med leg  

Udover de mere aktive spil har vi også spil til hjernen, som kan foregå indenfor. Det kan være puslespil, strategispil eller andre spil.  

Børnene lærer - ligesom sine forældre - gennem legen. Når vi leger, bruger vi flere kapaciteter af hjernen, end vi f.eks. gør ved blot at læse en bog. Særligt hvis vi også kan få lidt at kroppen med i spil.  

Højre og venstre side af hjerneskallen bliver udfordret. Det kan styrke barnets hukommelse, læring og IQ.  

De fleste børn vil helt per automatik sætte i gang med at lege, når de lige føler for det. Men nogle børn vil have stor glæde af at få et spil eller legetøj, som kan guide dem til at komme i gang med den lærerige og sjove leg.  

Det kan være alt fra dinosaurer, til påklædningsdukker og samlesæt, som kan bringe barnets fantasi og lyst til at lege i spil. Tag endelig barnet op på skødet, så I sammen kan finde det perfekte legetøj, de har lyst til at lege med.  

Barnets trivsel  

I sidste ende handler det hele om barnets trivsel. Trives barnet ikke, kan alle vores planer, forventning og gode intentioner være helt ligegyldige. Et trist barn, som ikke trives, er ulykkeligt for hele familien.  

Om barnet hellere vil sidde ved computeren, hellere vil løbe rundt på sit løbehjul eller arrangere sine tøjdyr, så de står ordentlig, må være sådan, det er.  

Barnet finder helt naturligt de legetøjsprodukter, som det finder fascinerende og ikke kan modstå. Hvis det legetøj så ikke behager forældrene, må de anstrenge sig lidt. Barnet kan ikke bare ændre sin holdning til Bratz, til Angry Birds eller til Razor-løbehjulene bare sådan uden videre.  

Er man helt opslugt af sin irritation over bestemte legetøjsartikler, der larmer i husstanden som forælder, bror, søster eller tante, må man tage sig en dyb indånding. Det kan være næste legetøjsprodukt i rækken bliver mindre larmendende og lettere at have med at gøre.  

For barnets trivsel, lyst til leg og glæde ved sit legetøj må vægtes rimelig højt i hjemmet. Larmende og irriterende legetøj vil altid være bedre end et barn, der mistrives.  

FAQ - ofte stillede spørgsmål  

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med køb af legetøj fra Heaven4kids.dk.  

Kan jeg genbruge baby legetøj?  

Ja, du kan godt genbruge baby legetøj som hovedregel.  

Udfordringen opstår, hvis legetøjet er ødelagt, eller hvis det f.eks. ikke har kunnet blive vasket. Det er ikke altid en god ide at genbruge legetøj, som er svært at rengøre og ikke tåler vask. Det kan være fuld af bakterier, som sendes videre til en anden familie.  

En anden udfordring er med gammelt legetøj. Legetøj produceret før 2007 kan indeholde ftalater, som i dag er forbudt at anvende.  

Brug hovedet, når du genbruger legetøj. Hvis det er rent, sikkert og stadig i god stand, vil langt det meste legetøj kunne genbruges.  

Hvor meget legetøj skal børn have?  

Børn er ligesom os voksne – selvfølgelig.  

Os voksne bliver ikke nødvendigvis mere lykkelige eller får en bedre hverdag, fordi vi har fem telefoner og en masse ragelse liggende i boligen. Det samme er faktisk tilfældet for vores børn.  

En masse bamser, dukker, biler, pistoler, klistermærker osv. betyder ikke, at dit barn får nemmere ved at lege eller oplever at lege bedre. Det modsatte kan faktisk være tilfældet.  

Barnet, der lever i med legetøjs overflod, kan faktisk få sværere ved at lege. Der er for mange forstyrrelser, hvilket ikke understøtter, men kan skade legen for barnet. Færre legetøj giver mere koncentreret og fordybende leg. Lidt ligesom at læse en besked på en telefon eller i et brev. På telefonen er der for mange forstyrrelser, hovedet har svært ved at finde fokus. Det samme sker med for meget legetøj.  

Hvordan finder jeg billigt legetøj?  

Du finder billigt legetøj hos Heaven4kids.dk.  

Vi har et kæmpe udvalg af legetøj i alle prisrækker, som du kan give dig i kast med.  

Man kan også finde genbrugslegetøj eller forhøre i familien, om der er noget gammelt legetøj i gemmerne, så længe man tænker sig om, når man genbruger legetøjet.  

Husk også på, at billigt legetøj sjældent er det bedste legetøj for barnet, for klimaet eller for samvittigheden.