Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Sjove Gaver

Tit står man og mangler ideer til sjove gaver til f.eks juletraditionen ”pakkeleg”. På heaven4kids.dk kan du finde et bredt udvalg af sjove gaver i alle genre og prisklasser. Fælles for alle de sjove gaver er at kvaliteten er i orden, og du kan vælge mellem sjove gaver fra blandt andre Disney, Lego, Hello Kitty, Barbie, Bruder, GeoMag, Postmand Per, Byggemand Bob, Brio + mange flere.

Find en sjov gave nu på Heaven4Kids.dk Legetøj eller Elektronisk Legetøj kategorien.

Vi er E-mærket, til din betrykkelse

Eksempler sjove gaver:

Sjov Gave Lego Technic

Stort sæt fra LEGO med 4 forskellige sæt samlet i et. LEGO sættet fra LEGO Technic er en virklig sjov gave som giver timevis af kvalitets leg for speciel raske drenge der kan lide teknik.

Sjov Gave Lego Technic

Denne Barbie mikrofon er udviklet af Tyske IMC. Legetøjet fra den Tyske gigant, er det mest gennemtænkte som legetøjs verdenen tilbyder. Mikrofonen, kan optage og afstille sin optagelser. Dette legetøj genererer måske den kommende X-Faktor stjerne.

Sjov Gave Lego Technic

Dette sæt fra LEGO Duplo til de mindste. LEGO Duplo sættene er egnet fra 2-5 År og indeholder de lidt større byggeklodser, som kan inspirere de mindste. Dette LEGO Duplo sæt med bondegården, er et godt eksempel på en sjov gave til de små.

Find masser af sjove gaver på heaven4kids.dk

Den sjove juletradition ”Pakkeleg” har eksisteret i mange år, og reglerne er forskellige fra familie til familie. Fælles for alle er at det gælder om at købe sjove gaver til en fornuftig pris og så efterfølgende stjæle dem fra hinanden mens pakkelegen kører. Først skal gaverne fordeles blandt deltagerne, og herefter stilles et ur, og legen begynder. Der slås med en terning og hvis man f.eks slår en 6´er må man stjæleen pakke fra en anden deltager ved bordet. Når tiden er gået og uret ringer, må ,man beholde de gaver man liggende foran sig. Gaverne er ofte billige, men sjove, og dem kan du finde masser af på internetbutikken heaven4kids.dk.

Relaterede Artikler: