Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Gavekort

 

Det kan være en udfordring at finde den perfekte gave til de kære små. Vores shop indeholder en masse lækre produkter som vil glæde de fleste barnlige sjæle. Den nemmeste, og ofte den bedste gave man kan købe er et gavekort. Heaven4Kids.dk har alt lige fra mærkevaretøj til legetøj, så en gavekort til Heaven4Kids.dk vil altid blive værdsat

 

Køb gavekort i shoppen Heaven4Kids med det samme. Eller shop direkte Legetøj og Børnetøj

 

 Eksempler på Varer til et Gavekort fra Shoppen: 

Opbevarings Kasse fra LEGO som udover at indeholde legetøj, kan bruges som stol. Designet er robust så den kan holde til det hårde bruge fra børnene. heaven4Kids.dk har et stort udvalg af opbevaring og børne møbler.

Opbevaring her til pigeværelset med sødt motiv af de 3 prinsesser. Disney laver mange forskellige modeller af opbevarings kasser og popups. Et hit til pigeværelset

 

Sovepose med Disney High School Musical motiv. Rigtig cool sovepose. til både drenge og piger. Noget som også er populært at bruge sit gavekort på.

 

 

Den sikre vinder til en børnefødselsdag, julegave, eller en hvilken som helst anden anledning er et gavekort til vores børnebutik Heaven4Kids. Vi har produkter for enhver smag, lige fra opbevaringsprodukter, børnetøj og legetøj. Vi lagerfører produkter fra Lego, Disney Hello Kitty + mange mange flere. Et gavekort kan købes på et variabelt beløb ligesom dette ønskes. Der ydes fuld fortrydelsesret på gavekortet i 14 dage ligesom på alle andre produkter. Så skulle gaven ikke falde i god smag annullerer vi det blot, og beløbet føres tilbage til køberen øjeblikkeligt.

Når du bruger gavekortet indtastes koden blot og beløbet fratrækkes automatisk fra kurven. Har man handlet for mere end beløbet, kan man blot betale resten med kreditkort eller Dankort. Har man brugt et mindre beløb end det der står på gavekortet, har man det manglende beløb til gode, og koden kan bruges endnu en gang på restbeløbet. Nemmere kan det ikke være. Så klik trygt ind i vores shop og bestil et gavekort med det samme.

Når vi skal købe gave og vi overhovedet ikke aner hvad vi skal give modtageren, så er et gavekort den perfekte løsning. Måske havde modtageren i virkeligheden slet ingen ønsker, og så kan det være svært at finde en gave. Med et gavekort kan modtageren købe præcis som han eller hende har lyst til, og så er du sikret ikke at give en gave som overhovedet ingen betydning har for modtageren.

 

De seneste mange år er det blevet mere og mere populært med gavekort, og udviklingen indenfor gavekort har virkeligt taget fart. Hvem husker ikke dengang at alle butikker udleverede gavekort som i virkeligheden lignede fødselsdagskort? Der er godt nok stadigvæk mange mindre uafhængige butikker som benytter sig af almindelige papkort når de skal udlevere et gavekort, men langt de fleste butikker er nu alligevel begyndt at gå over til elektroniske plastikkort som kan sammenlignes med vores almindelige Dankort. Det både ligner og fungerer på samme måde, og det gør nu at det er meget nemmere for butikkerne at finde ud af junglen af gavekort. Det smarte ved de elektroniske gavekort, er at man også kan optanke kortet hvis det er ved at være tømt. På den måde har man faktisk et form for betalingskort til den enkelte butik, og så slipper man for altid at have penge med når man skal købe ind i den pågældende butik.

 

Hvilke butikker man skal købe gavekort til, afhænger selvfølgelig af brugeren alder og køn. Det nytter ikke noget at forære et barn på 8 år et gavekort til Jack&Jones, og ligeledes nytter det hele ikke noget at give et gavekort til H&M til en fuldvoksen mand. Bevares, H&M har da en lille smule herretøj, men det er nu alligevel de færreste mænd som gider at sætte sine ben i en butik som virkeligt er så meget indbegrebet af kvindetøj. De seneste par år er det blevet mere og mere populært at give gavekort til diverse actionoplevelser som faldskærmsudspring, en tur i en racerbil på en lukket bane eller andre ting som vi normalvis kun drømmer om at foretage os. Disse gavekort koster som regel også væsentligt mere end et gavekort på 200 kroner til Fona-butikkerne, men oplevelserne er til gengæld også meget mere værd.

 

Det er i dag næsten standard at alle former for butikker leverer gavekort, endda også familierestauranter som Bones og McDonalds (selvom Bones og McDonalds nu ikke har så meget til fælles, udover at de begge laver mad). Man kan næsten kalde denne tidsalder for gavekort-alderen, for gavekort er virkeligt blevet populære. Men med den fleksibilitet og valgfrihed som et gavekort giver modtageren, så kan man også godt forstå hvorfor gavekort er blevet så populært at give i gave. Når man skal købe et gavekort skal man kun tage udgangspunkt i modtagerens interesser og eventuelle ønsker, og så gælder det egentligt bare om at finde den rette butik at købe gavekortet i. Ønsker modtageren sig for eksempel en ny cykel, og du ikke har råd til at købe en hel cykel, så kan man i hvert fald igennem et gavekort give et lille tilskud – uden at skulle give kontanter i gave.

 

 

Relaterede Artikler: