Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Udklædningstøj

Udklædningstøj er blevet mere og mere gennemført, og på heaven4kids.dk finder du et stort udvalg af Disney Prinsessekjoler, Disney figurdragter og superheltekostumer. Kvaliteten er i top, og du får Danmarks bedste kundeservice og Danmarks bedste priser på udklædningstøj.

Gå direkte til kategorien Udklædning i Heaven4Kids.dk online shop

Vi er selvfølgelig E-mærket

Eksempler på udklædningstøj til børn:

Udklædningstøj Sjov skelet udklædning. Dette er den perfekte simple stykke udklædningstøj til alle lejligheder. Gælder det Fastelavn, Sidste skoledag eller halloween, så passer dette skelet kostume altid til begivenheden. Oftest bliver dette udklædningstøj brugt som Halloween Kostume
Udklædningstøj Zorro er det mere avanceret kostume. Denne udgave er med kunstige muskler, kappe, støvleovertræk hat, maske sværd, og benklær. Dette udklædningstøj er en komplet luksus udgave af superhelten zorro.

Udklædningstøj

Lille sød kostume fra Disney Fairies , eller klokkeblomst som hun hedder på Dansk. Her i vores shop har vi et stort udvalg i Disney Kostumer og udklædningsdragter. Vi har alt i Prinsesser, Peter Plys og alle det andet fantastiske Disney udklædningstøj.

Heaven4Kids fører et meget stort udvalg af kvalitets udklædningstøj, vi har mellem 400-500 forskellige modeller på lager. Alle figurer fra Disney såsom Hafferlaffen, Hannah Montana, Tornerose, Snehvide, Tigerdyret, Peter Plys, High School Musical, Prinsesserne. Også masser af drengekostumer som, Batman, Superman, spiderman, vareulv, Hulk + alle de andre superhelte.

I gamle dage var udklædningstøj, ofte gammelt og aflagt tøj som de voksne ikke længere gad at gå i. Derfor passede tøjet aldrig rigtigt, og det var også tit slidt og hullet. I dag kan du købe de lækreste superheltedragter fra f.eks Superman eller Spiderman, eller prisessekjoler fra Disney. Udvalget er større en nogensinde og kvaliteten er i top.

Det er vigtigt at udklædningstøjet har masser af lækre detaljer, og på f.eks. Disney Prinsessekjolerne er det både brocher, underskørt og pufærmer. Børnene vil elske dem!

Relaterede Artikler: