Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Ting til børneværelset

Når Man shopper på heaven4Kids, har man muligheden for at sammensætte et komplet børneværelse.Vi har et kæmpe udvalg af ting til børneværelset, om det er børnemøbler eller legetøj kan du finde det hos os.En god ting til børneværelset kunne være LEGO opbevaringskasser som fåes i alle størelser og udformninger og farver, de er alle unikke og kan desuden bruges som skammel eller bord.

Shop ting til Børneværelse hos Heaven4Kids

Eksempler på Ting til børneværelset

Kommode med cool Spiderman motiver. Kommoden er med fast træramme i sort lakeret træ. skufferne er kraftig nylon, med metal håndtag. Så denne kommonde er yderst solid. Pefekt ting til børneværelset

Opbevaringsbænk med sæde som kan åbnes og lukkes. I bænken er der masser af plads til opbevaring af legetøj eller børnetøj. Bænken er lavet i finer som er lakeret i flot gul farve. Bænken er rigtig solid til den meget fornuftige pris. Når det handler om ting til værelset, er denne bænk bare sagen.

BRIO laver noget af det mest solide legetøj overhovedet, specielt deres trælegetøj, er noget af det mest kendte i Europa overhovedet. Denne BRIO ovvn med Hello Kitty motiv er den gamle klassiske BRIO trækøkken, bare i en helt ny fantastisk flot udgave. Gå til vores sektion Trælegetøj eller Køkkengrej og find mere fra samme skuffe.

Hvis du står og mangler ting til børneværelset, er Heaven4kids et suværent sted at handle.Vi har et bredt udvalg af legetøj, børnemøbler m.m. At købe ting til børneværelset er behøver nødvendigvis ikke være dyrt, vi er lagerhavende i alle mærker såvel kendte som ukendte og der er alt for enhver smag. Prøv vores online shop og find lige nettop de ting til børneværelset du står og mangler. Der er selvfølgelig 14 dages fuld returret på vores produkter.

Relaterede Artikler: