Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Sutsko til Børn

Hos Heaven4Kids.dk har vi et gennemtænkt udvalg af støvler, sko & Sutsko til Børn. Sutsko fra Fuzzies, Disney og Superfit giver en godt serie ligefra klasiske sutsko med børnemotiver til specielle gennemtænkte sutsko som har helt unikke egenskaber og pasforme.

Gå direkte til kategorien Hjemmesko i Heaven4Kids.dk online shop

Vi er selvfølgelig E-mærket

Eksempler på sutsko til børn:

sutsko til børn

Klassisk sutsko med Disney Cars motiv. Denne model er med velcro lukke, som får den til at sidde godt fast på foden. Ydermere er den med skridsikker gummibund. Vi sælger denne type, med andre Disney motiver, såsom Prinsesserne og Peter Plys.

sutsko til børn

Sutsko med elastik i stedet for velcro lukke. Elastikken gør skoen lidt nemmere at tage på, men den sidder ikke lige så fast på barnets fod som modellen med velcro. Motivet er her med Mickey Mouse, denne model fåes også med andre Disney motiver.

sutsko til børn

Rigtig søde sutsko til baby. Denne model i pink til piger, er rigtig populær blandt forældre, men er knap så god til at lære at gå i da den ikke sider rigtig godt fast på foden. Modeller med elastik eller velcro er et bedere valg når baby / barn skal lære at gå.

Sutsko til børn har været populært lige siden de så dagens lys for mange år siden, og de bliver flittigt brugt i de danske hjem, dagplejer, vuggestuer, børnehaver og fritidsordninger. Det gode ved sutsko er at man kan sørge for at holde barnets fødder varme og samtidigt sikre at de har sværere ved at glide på glatte underlag som trægulv.Man kan finde sutsko til børn i mange forskellige butikker, og det drejer sig både om supermarkeder, discountbutikker, skotøjsbutikker, børnetøjsbutikker, på internettet og så videre. Sutsko til børn er noget som stort set alle børnefamilier bruger, og derfor kan man også finde dem i mange forskellige butikker landet over.

Men ligesom med mange andre produkter, findes der også forskellige kvaliteter og egenskaber indenfor sutsko til børn. Sutsko til børn i dårlig kvalitet, kan betyder at de stille og roligt falder fra hinanden på grund af dårlige syninger, stoffet bliver hurtigt slidt eller bunden falder hurtigt af eller slidt væk. Hvis man gerne vil købe nogle sutsko til børn som gerne skulle holde længere end et par uger, skal man derfor købe nogle fra et anerkendt mærke og som du måske har erfaring med i forvejen.Som tidligere nævnt, så har sutsko til børn også forskellige egenskaber. Skal sutskoene bare holde børnenes fødder varme? Skal de bruges til at fise rundt på et glat underlag som træ- og flisegulv? Eller skal de måske bruges til begge dele? Der findes med garanti flere egenskaber ved sutsko til børn, men de her spørgsmål er blot nogle af de hyppigste forekomne når der skal handles sutsko til børn.

Hvis sutskoene skal være nogenlunde skridsikre, kan man få dem med små gummiknopper på undersiden af sutskoen. Knopperne griber nemmere fast på underlag som glat træ eller fliser, og barnet glider derfor ikke så let rundt når det kommer løbende med fuld fart og pludseligt skal dreje.

Skal sutskoene blot holde barnets fødder varme, så er det en god ide at købe sutsko med tykke sider som indeholder en eller anden form for ”isolering”, som for eksempel fjer eller dun. Man skal dog også være klar over at det kan svine forfærdeligt hvis der går hul på sådanne sutsko. Derfor er det igen vigtigt at man købe sutsko til børn i en fornuftig kvalitet, og ikke kun går efter den billigste model på hylden.Mange dagplejer, vuggestuer og børnehaver har det som et krav at børnene har sutsko med i institutionen. Og med baggrund i at sutsko kan holde børnenes fødder varme hele tiden, så er det måske heller ikke den mest fjollede regel de der har fundet på. Ofte er der også glatte underlag i småbørnsinstitutioner, så her vil sutsko til børn med skridsikre bunde også være en rigtig god ide.

Har du et glat trægulv derhjemme, så føles gulvet som regel også koldere end hvis du havde gulvtæppe, og børnene har derfor nemmere ved at fryse om tæerne når de leger derhjemme. Det kan resultere i syge og snottede børn, og der er næsten ikke noget som gør mere ondt i hjertet, end når ens egen lille guldklump har det skidt. Vælg derfor at iklæde dit barn i sutsko til børn i så meget tid som muligt.

Relaterede Artikler: