Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Sutsko til børn

Her hos Heaven4Kids kan du finde det perfekte fodtøj til dit barn. Det er vigtigt, at man sørger for at det fodtøj man køber til sit barn sidder perfekt, så barnets fod ikke skrider. Hos heavne4kids.dk har vi et stort udvalg af forskellige typer sko, støvler, sutsko i alle de gode mærker, såsom Keds, Vans, Viking og Superfit.

Shop Hjemmesko hos os Heaven4Kids med det samme.

Eksempler på Sutsko:

sutsko

Sutsko med Toy Story motiv fra Disney. Dene model har russkind look med motiv fra den populære film. Sutskoen er med Strømpe i skaftet, så barnet har let ved at tage den på.

sutsko
Super sød sutsko med Peter Plys motiv. Skoen har lynlås i siden, så den kræver lidt mere øvelse fra barnet at tage på. Der findes flere eksempler i shoppen af samme type sutsko.

sutsko

Trandtionel sutsko type med Mickey Mouse logo. Lækker sko som selv de mindste selv kan tage på. Elastik i siderne,

Sutsko skal være med skridsikker sål og helst udformet sådan at barnet selv kan tage dem af og på.
Sutsko med F.eks. dyrehoveder eller lignende kan være smarte og sjove men er farlig ,da det hæmmer deres bevægelses frihed og de kan give uheld, hvis man bor i et hus med mange trapper.

På heaven4kids.dk sørger vi for at de produkter vi sælger er af godkendte mærker. det giver kunden en tryghed og sikkerhed for, at når de handler hos heaven4kids.dk på nettet behøver de ikke være bange for at de køber katten i sækken. Vi bestræber os altid på at have den bedste kundeservice i landet.

Relaterede Artikler: