Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Om det er koldt eller om det er regnvejr, så kan det være en rigtig god ide at iføre sine børn en eller anden form for støvler. I regnvejr skal det selvfølgelig være gummistøvler, mens vinterstøvler må være klart at foretrække i koldt vejr.

 

At købe støvler til børn er ikke sådan lige til. Først og fremmest skal man kende den rette størrelse, og derefter skal man også tage højde for hvilket vejr som støvlerne skal bruges i. Vil man gerne købe et par allroundstøvler som kan bruges både forår, efterår og vinter, så findes der specielle støvler til børn som fungerer som gummistøvler, men som også har fór indlagt på indersiden af støvlen. Det gør at støvlerne både er vandtætte, men også varme at have på. Men disse specielle støvler til børn behøver nødvendigvis ikke være det rigtige valg, for selvom der er fór på indersiden af støvlen, så varmer dette fór ikke tilstrækkeligt i forhold til det helt kolde danske vinterklima. I tilfælde af temperaturer i nærheden af frysepunktet eller derunder, må almindelige vinterstøvler til børn,  alligevel være at foretrække.

 

Det er efterhånden gammeldags viden at almindelige gummistøvler er det mest optimale i regnvejr eller på våde veje og stier. Det gælder så sandelig også når vi taler om støvler til børn, så om sommeren eller til den varmere del af efterår og forår, må man alligevel få anskaffet sig et par gummistøvler til børnene, for selvom der måske er varme temperaturer, så kan børnene alligevel nemt risikere at blive syge af at få våde fødder. Almindelige støvler kan i kombination med tykke uldsokker også sagtens gå på de kolde forårs- og efterårsdage, men når vi når til vinter, så må man alligevel påregne at skulle anskaffe sig et par varme vinterstøvler til børnene.

 

Der findes et hav af producenter som producerer støvler til børn, og det gælder både for almindelige gummistøvler, gummistøvler med fór og vinterstøvler. Hvilke støvler man skal vælge til sine børn er svært at sige, for det kommer mest af alt an på smag og behag. Dog skal man være opmærksom på hvordan støvlerne sidder på barnets fødder, for de må ikke være for små, ikke være for store, og så skal de også meget gerne være behagelige for barnet at gå rundt i. Den sidste faktor kan være svær at bestemme på en tur hen ad butiksgulvet, så her er det egentligt lige meget om man handler støvler til børn i fysiske forretninger eller på internettet via den lange række af onlineforhandlere som sælger støvler til børn. Handler man støvler til børn på internettet, så skal man gerne kende lidt til de forskellige mærkers størrelser, for selvom at ét mærke opgiver størrelsen til at være en 32’er, så behøver det nødvendigvis ikke betyde at andre mærker ville have den samme størrelse på en tilsvarende støvle.

 

Som tidligere skrevet, så kan det være svært at finde de ideelle støvler til børn, men hvis man først har fundet frem til de forskellige faktorer, så gælder det bare om at finde den butik som sælger de helt rigtige støvler til børn som lige præcis dit barn skal have.