Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Skuldertaske

Nu behøver du ikke lede videre for at finde den skuldertaske du søger. På heaven4Kids kan du købe skuldertaske fra B.la.Marvel, Hello Kitty, Ticket To Heaven og LEGO. Vi har din skuldertaske i alle farver med billeder af de kendte figurer som er kendt fra bøger og fjernsyn. Heaven4kids, så behøver du ikke lede mere.

Shop Tasker og Punge eller Skoletaske hos Heaven4Kids med det samme.

Eksempler på Skuldertaske:

Strandtaske eller skuldertase fra Disney med Disney Fairies motiv. Nem og praktisk taske lige til at tage med på stranden på en varm sommerdag. Tasken er med flot klokkeblomst motiv.


Kvalitets skuldertaske fra Ticket To Heaven, med rum inddeling. Denne skuldertaske har separat kølerum til madkasse og drikkedunk. Drikkedunk, madkasse og gymnastiktaske medfølger til denne flotte skuldertaske fra Ticket To Heaven .

Disney Fairies skuldertaske med forskellige separerede rum til madkasse, penalhus osv. Tasken er med super flot klokkebloms motiv på forlommen. Skuldertasken har bårestrop i toppen samt justerbare skulderstropper.

For mange børn er det udseendet der tæller, når der vælges skuldertaske . Man ser tit børn med tasker, som er alt for store og tungt lastede. Det kan give en skadelig belastning af barnets ryg. Det er defor yderst vigtig at man vælger en skuldertaske, som passer til barnets størrelse og alder.De fleste kendte producenter såsom, LEGO og Disney laver tasker målrettet til flere aldersgrupper og størrelser af børn.

Relaterede Artikler: