Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Skoletasker

Skoletasker til drenge og piger fra Hello Kitty, LEGO, Disney, Ticket To Heaven og alle de andre kendte producenter. Bestil dine skoletasker online hos Heaven4Kids, til den rigtige pris allerede idag.

Køb skoletasker på Heaven4Kids. Naviger i shoppen i menuen til venstre !

Eksempler på Skoletasker:

Skoletasker

Kvalitets skoletaske fra Ticket To Heaven. Tasken er med kølerum til madkassen, plads til drikkedunk. Tasken er med justerbare skulderremme, og gymnastiktaske, Madkasse og drikkedunk medfølger. Findes i vores shop under Skoletasker

Skoletasker
Minnie Mouse skoletaske, med det gamle Minnie Mouse design. Disse retro Disney figurer er blevet yders populære igen. Denne skoletaske er at finde i vores shop, sammen med mange andre. Matchende penalhus kan tilkøbes.

Skoletasker

Disney Prinsesserne skoletaske. Stor og rumelig model med rigeligt plads til alle bøger, madkasse og drikkedunken. Matchende penalhuse, Madkasser og drikkedunke kan købes i shoppen.

At komme i skole med en helt nye skoletaske er en fantastisk følelse. en skoletaske er ikke bare en taske til opbevaring af bøger, den er også med til at skabe kontak til andre børn f.eks. en Hannah Montana skoletaske.Hannah Montana er en af tidens store DIsney stjerner og alle piger og drenge elsker at snakke om hende. Hos heaven4kids giver vi dig et utal af muligher for at finde netop den perfekt, sjove, og smarte skoletaske så dit

Generelle råd når der skole købes skoletasker: En skoletaske skal hænge midt på ryggen og ikke ned langs lænden, for der belaster den ryggen mest.Sørg for at skoletasken ikke er for tung, et barn må kun løfte 10-15% af kropsvægten.

Relaterede Artikler: