Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Sjove Kostumer

Det er vigtigt at sjove kostumer, også er gode kostumer, i ordentlig kvalitet. Når du køber dem online på heaven4kids.dk er du sikret Danmarks bedste kundeservice, og produkter af en flot kvalitet. Det er både muligt at vælge sjove kostumer fra Disney eller én af dine andre tegneseriefavoritter. Hvad med at være Superman, Spiderman eller Peter Plys? Heaven4kids.dk har masser af sjove kostumer at vælge imellem.

Gå direkte til kategorien Udklædning i Heaven4Kids.dk online shop

Heaven4Kids.dk er E-Mærket. Din sikkerhed for sikker E-Handel

Eksempler på sjove kostumer til børn:

Sjove Kostumer

Supergirl kostumet med flot nederdel, og overdel med superman logoet på brystet. En af de rigtig sjove kostumer i vores store sortiment.

Sjove Kostumer

Politi uiformen, er altid populær især hos drengene. Denne er i flot kvalitet, som får drenge til at føle sig som noget helt specielt. En af vores sjove kostumer, findes under Job og Uniformer på vores website.

Sjove Kostumer

Dracula vampyr kostumet er et typpisk halloween kostume, som er utolig enkel. Kappen, skal blot bæres sammen med hvid skjorte og sorte bukser. Husk blanke sorte sko og masser af hvid ansigtsfarve for at det ser rigtig skræmmende ud.

Lige siden tidernes morgen har børn leget og spejlet sig i deres idoler. For 100 år siden ville børn klædes ud som en flyverhelt, politibetjent eller en rigmand, og i dag vil børn ligne Hannah Montana, Peter Plys eller én af Disneys Prinsesser når de skal klædes ud til fastelavn eller karneval.

Det er vigtigt at kostunet er i ordentlig kvalitet, og at der er mange flotte detaljer for at kostumet virker autentisk. Hos heaven4kids.dk kan du finde et bredt udvalg af sjove kostumer til børn i alle aldre og størrelser. Sig kig forbi og gør en god handel.

Relaterede Artikler: