Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Sidste skoledag

Sidste Skoledag er ofte en udfordring hvis børnene skal udklædes. I vores shop findes der et bredt udvalg af udklædning til sidste skoledag til børn. Specielt vores original Disney udklædnings kostumer er meget populære. Til sidste skoledag, er det ofte kostumer fra Halloween kategorien der er populære.

Bestil Udklædning direkte her !

Vi er E-Mærket - Din garanti for sikker e-handel

Eksempler udklædninger til sidste skoledag:

Sidste Skoledag

Vampyrkapen, og de sorte bukser og sko er den mest simple udklædning man kan lave til sidste skoledag. Glem endelig ikke at smøre hvid farve i hovedet, hvis udklædningen skal virke efter hensigten. Nemlig at skræmme de lidt midndre elever en lille smule.

Sidste Skoledag

Med en Clone Wars heldragt så mener man det mere seriøst. Kostumet er fantastisk flot udført.

Sidste Skoledag

Kan man ikke finde på andet, kan man jo altid være Terminater T600. Maske og dragt, som nok skal skræmme dine klassekammerater, og de små elever.

Vi vil altid gerne have at vores børn bliver glade for en gave. Et godt bud på en flot gave er et kostume til sidste skoledag. Vi fører et bredt udvalg af specielt Disney Kostumer, med alle de skønne figurer såsom Princess / Prinsesserne, Hannah Montana, Tornerose, Askepot. Og fuld dragterne Haffen Laffe, Peter Plys og Tigerdyret. Vi har også figurerne fra Skønheden og Udyret og Gabriella. Til drengene andbefaler vi de rå kostumer fra Halloween kategorien.

Alle vores kostumer er af ualmindelig høj kvalitet, og modeller er alle originale f.eks. ovenstående modeller fra Disney. At kostumerne er originale sikre som regel at kvaliteten er god. Hos os er der altid en model der passer, da vi har fra 1 til 14 år. Hvis der er tvivl om hvilke modeller der passer, kan man altid ring til Danmarks bedste kundeservice på +45 7878 9292. Så hjælper vi hellere end gerne med at finde den perfekte udklædning til sidste skoledag.

Relaterede Artikler: