Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Sandaler til Børn

Som alt andet fodtøj er det vigtig af det passer perfekt, når man køber sandaler til børn. Afhængig af barnets alder er man som oftest nød til at købe 2 par sandaler om året da barnets fod vokser meget ca. 15 mm hvert halve år.Heaven4Kids har et kæmpe udvalg af sandaler til børn.

Køb Sandaler til Børn på Heaven4Kids

Eksempler på Sandaler:

Kvalitets sandaler fra Viking . Disse modeller er både lette og stærke på samme tid. Viking er den velkendte kvalitet som vi alle kender fra deres gummistøvler til børn. Sandalerne fra Viking matcher dette ry som markedets bedste. Sandaler

Pink udgave af den lækre Disney Sandal. Velkendt model solgt i tusindvis verden over. Modellen her er med velkro snørre. Kig ind i shoppen vi har den som regel på lager.

Sandaler
Superfit er udviklet i Østrig, og er kendt på markedet som, kvalitet. Superfit er udviklet i tæt samarbejde med førende tyske og Østriske fodlæger. Alle modeller gennemgår adskillige og krævende kvalitetstesk. Sandaler

Sandaler til børn skal passe perfekt


Sandaler skal passe perfekt til foden, og ikke som andet fodtøj have lidt ekstra længde. Det er yderst vigtigt at sandalen er lukket bagtil med rem eller lignende, som forhindre foden i at glide frem eller tilbage, til bespænding af sandalerne, er velcrolukning at foretrække. Til de mindste må der gerne være flere remme der kan reguleres efter barnest fod. Sandaler til børn der passer perfekt, holder kun en sæson, så det kan sagtens betale sig at købe billige sandaler så længe de bare har den rigtige pasform.

Relaterede Artikler: