Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Prinsesse Udklædning

Disneys prinsesse udklædning er utroligt populært hos næste alle piger, og kjolerne som du kan købe hos heaven4kids.dk er meget flotte og fuld af lækre detaljer, som brocher, flæser, pufærmer og skørter mv. Kjolerne få i mange størrelser.

Se det store udvalg og shop Udklædning online hos heaven4kids.dk

Eksempler lækker Prinsesse Udklædning til børnene:

Prinsesse Udklædning

Prinsesse sæt, med sværd kappe og skjold. Sættet er fras Krea, som er kendt for kreativ legetøj i bedste kvalitet. Sværd og skjold er lavet i gummi, så barnet ikke kommer til skade. Et must til enhver princesse.

Prinsesse Udklædning

Den originale Askepost balkostume, fra Disney, med et væld af flotte detaljer og glimmer. Til kostumet er der diadem, så man kommer til at ligne en rigtig princesse. Kvaliteten på disse originale Disney udklædningskostumer, er ligeledes, højere end normal.

Prinsesse Udklædning

Rigtig søde princessesko som passer til enhver prinsesse udklædning. Her i pink med rose, og hele skoen i spejlblank sølv.

Disney er kendte for deres mange brands indenfor konceptet Disney Prinsesser og prinsesse udklædning, og i 2010 ankom der en ny prinsesse til samlingen, nemlig mulatprinsessen Tiana fra ”Prinsessen og Frøen”. Andre af prinsesserne stammer fra Disneys tildligere eventyr, f.eks Ariel fra ”Den lille havfrue”, Belle fra ”Skønheden og udyret”, Jasmin fra ”Aladdin” og Askepot fra eventyret af samme navn.

Disneys prinsesser hjælper hinanden, og ved flere lejligheder er der udgivet film hvor flere af prinsesserne er sammen om at løse nogle opgaver. Prinsesserne er kendte for deres overdådige kjoler og smukke kareter med hvide heste foran. Heaven4Kids.dk har dem alle i alverdens designs. Prisene er altid fair og realistiske.

Relaterede Artikler: