Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Prinsesse Kostume

Klik ind og Køb udklædning online netop det prinsesse kostume du søger. Gå direkte til kategorien Prinser og Prinsesser kostume med det samme. Alt inden for Disney bl.a. Askepot, Snehvide, Tornerose og andre prinsesse kostumer

Eksempler på Prinsesse Kostume til børn:

Prinsesse Kostume

Tornerose kostume fra Disney Prinsesser . Rigtig flot original kostume fra Disney, med mange detaljer, bla Diadem mm. Finfd masser af Disney Kostumer her i shoppen.

Prinsesse Kostume

Sutsko med elastik i stedet for velcro lukke. Elastikken gør skoen lidt nemmere at tage på, men den sidder ikke lige så fast på barnets fod som modellen med velcro. Motivet er her med Mickey Mouse, denne model fåes også med andre Disney motiver. Rigtig flot original kostume fra Disney, med mange detaljer

Prinsesse Kostume

Rigtig søde sutsko til baby. Denne model i pink til piger, er rigtig populær blandt forældre, men er knap så god til at lære at gå i da den ikke sider rigtig godt fast på foden. Modeller med elastik eller velcro er et bedere valg når baby / barn skal lære at gå.

Når det er Fastelavn eller bare en fest ønsker mange piger at klæde sig ud som prinsesse, hos Heaven4Kids.dk finder du lige netop det prinsesse kostume du skal bruge. Et klik med musen og du har et stort udvalg af Prinsesse kostumer. Askepot ,Tornerose, eller Snehvid Prinsesse kostume, ja alle de kendte Disney prinsesser.

Vi kender alle problemet med at komme ind i en butik for f.eks. at købe en prinsesse kostume og så er den udsolgt og derefter køre man videre til næste butik med samme svar. Hos Heaven4Kids.dk er det nemt og overskueligt at shoppe lige netop det du søger f.eks. prinsesse kostume fra Disney.

Relaterede Artikler: