Pigeværelse

Til indretning af dit pigeværelse findes et hav af muligheder til opbevaring af div. Legetøj. Vore produkter til indretning giver desuden mulighed for smart opdeling og opbevaring samtidig med de bruges som møblement.

Gå direkte til shoppen og køb Opbevaring til pigeværelset

Vi er E-mærket, din sikkerhed for sikker e-handel.

Eksempler på produkter til pigeværelset. Indretning og Børnemøbler

Disney Princess

Popup kurv til pigeværelset er ved at være en klassiker på enhvert pigeværelse. Denn popup fra Disney med flot motiv af prinsesserne er ingen undtagelse. Popup er praktisk til vasketøj, legetøj, eller blot opbevaing af ting og sager på pigeværelset.

Hello Kitty

Sæt med Hello Kitty som indeholder lidt af hvert. Stor stof pose. Popup, storage stol, som samtidig kan bruges som siddestol til pigeværelset og 4 opbevaringskasser i forskellige størrelser. Til dette sæt er matchende kommode med 2 eller 3 skuffer under børnemøbler.

Børnemøbler

Kommode med 2 skuffer, udført i lakeret træ.Denne model er malet i flot gul farve med elefant, og zebra motiv. En klassiker på enhvert pigeværelse. God kvalitet der samles med kraftige møbelskruer. Klik ind i shoppen under børnemøbler og find flere kommoder.

Vi har efterhånden en lang erfaring med indretning af specielt pigeværelser. Vi har specielt god erfaring med produkterne fra Lego, Disney og Hello Kitty. Til pigeværelset er Disney produkterne med motiver af Princess, Cars, Toy Story og de andre pige figurer yderst populære. Vores produkter er udviklet og designet i Danmark, af dygtige kreative personer, som ved præcis hvordan disse produkter bruges i hverdage, derfor er anvendelses mulighederne yderst kreative.

Til indretning af pigeværelset, har disse rumdeler produkter været yders populære de sidste år. De fås med stort set alle motiver såsom, Disney Cars, Hello Kitty, Disney Princess, Lego, Lego Nindjago + et hav af yderligere populære figurer og mærker. Tag en rundtur i vores shop og find den perfekte gave til indretning af et pigeværelse.

Relaterede Artikler:

Legetøj & Børnetøj

Børnetøj – Vi tilbyder et bredt udbud af de mest kendte børnetøj mærker i Danmark. Vi tilbyder et meget stort udvalg i overtøj til børn såsom flyverdragter, vinterjakker, sommerjakker, huer & handsker. Vi har også et stort sortiment af skitøj og funktionstøj til børn.

Hos os findes også et godt udvalg af modetøj til børn såsom, kjoler, cardigan, polo, skjorter, t-shirt, tunika, bluser, bukser & jeans. Modetøjet på Heaven4kids.dk opdateres næsten dagligt med nye styles fra kendte børnetøj mærker som f.eks. LEGO Wear, D-Xel, Kids-Up, MiNyMo, Name It, Small Rags og mange flere. Sortimentet fra vores mærker er omfattende, og næsten komplet.

Basis børnetøj og overtøj er vore absolut stærkeste område. Kæmpe udvalg af bla. Regntøj, termotøj, fleese og softshell til børn. Til babyer har vi Alt hvad hjertet begærer af bodystocking, strømpebukser, strømper, sparkedragter, natdragt & pyjamas. Nye styles dagligt i denne varegruppe også.

Børnesko – Vi tilbyder et stort udvalg at sko til børn fra bla. Superfit, Bundgaard, Reima, Move, Melton, Bisgaard, Trigger, En Fant, Mikk-Line, Plae mm. Sortimentet spænder fra sandaler, hjemmesko og sko til gummistøvler, termostøvler og vinterstøvler. Vi er specialister i basis produkter såsom gummistøvler og termostøvler og vort sortiment er på disse områder og mærker komplette.

Legetøj – Vi tilbyder komplet udvalg af legetøj til børn fra de store mærker. De store mærker tæller LEGO, Playmobil & BRIO. Disse 3 mærker er til stede med 100% af de produkter som er frigivet til salg på det Danske marked. Andre store mærker, hvor vi tilbyder et meget bredt udvalg er eks. Fra Mattel, Hasbro og Maki. Det tæller mærker som Barbie, Sylvanian Families, Disney, Razor, Bruder og mange flere.

På Heaven4Kids.dk finder man bla. Også et meget stort udvalg af babylegetøj fra bla. Lamaze, BRIO, Disney, Playskool, Tiny Love og mange flere.