Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Pigeværelse

Til indretning af dit pigeværelse findes et hav af muligheder til opbevaring af div. Legetøj. Vore produkter til indretning giver desuden mulighed for smart opdeling og opbevaring samtidig med de bruges som møblement.

Gå direkte til shoppen og køb Opbevaring til pigeværelset

Vi er E-mærket, din sikkerhed for sikker e-handel.

Eksempler på produkter til pigeværelset. Indretning og Børnemøbler

Disney Prinsesser

Popup kurv til pigeværelset er ved at være en klassiker på enhvert pigeværelse. Denn popup fra Disney med flot motiv af prinsesserne er ingen undtagelse. Popup er praktisk til vasketøj, legetøj, eller blot opbevaing af ting og sager på pigeværelset.

Hello Kitty

Sæt med Hello Kitty som indeholder lidt af hvert. Stor stof pose. Popup, storage stol, som samtidig kan bruges som siddestol til pigeværelset og 4 opbevaringskasser i forskellige størrelser. Til dette sæt er matchende kommode med 2 eller 3 skuffer under børnemøbler.

Børnemøbler

Kommode med 2 skuffer, udført i lakeret træ.Denne model er malet i flot gul farve med elefant, og zebra motiv. En klassiker på enhvert pigeværelse. God kvalitet der samles med kraftige møbelskruer. Klik ind i shoppen under børnemøbler og find flere kommoder.

Vi har efterhånden en lang erfaring med indretning af specielt pigeværelser. Vi har specielt god erfaring med produkterne fra Lego, Disney og Hello Kitty. Til pigeværelset er Disney produkterne med motiver af Princess, Cars, Toy Story og de andre pige figurer yderst populære. Vores produkter er udviklet og designet i Danmark, af dygtige kreative personer, som ved præcis hvordan disse produkter bruges i hverdage, derfor er anvendelses mulighederne yderst kreative.

Til indretning af pigeværelset, har disse rumdeler produkter været yders populære de sidste år. De fås med stort set alle motiver såsom, Disney Cars, Hello Kitty, Disney Princess, Lego, Lego Nindjago + et hav af yderligere populære figurer og mærker. Tag en rundtur i vores shop og find den perfekte gave til indretning af et pigeværelse.

Relaterede Artikler: