Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Kostumer til sidste skoledag

Vores shop har et bredt udvalg af kostumer til sidste skoledag. De flest tænkelige figurer er tilgængelige. Batman, Superman, Spiderman, Dart Wader fra Star Wars, Tornerose, Haffen Laffe, Peter Plys, Hannah Montana, Askepot vi har ca. 200 forskellige modeller på lager så der er masser af udklædnings kostumer til sidste skoledag her hos Heaven4Kids.dk

Gå direkte til Udklædning kategorien i shoppen !!

Eksempler på Kostumer til sidste skoledag:

kostumer til sidste skoledag

Disney Tornerose kostume i vores absolut bedste kvalitet. Rigtig mange flotte detaljer. Et kostume som kan bruges mange gange, og samtidig se rigtig smuk ud.

kostumer til sidste skoledag

Disney Hannah Montana. Dette kostume har også et hav af detaljer. Bla medfølger der paryk plus andre detaljer. Ligeledes et kostume i en rigtig god kvalitet, som kan bruges flere gange.

kostumer til sidste skoledag

Haffen Laffe kostume med medfølgende snabel hat. Et rigtig sjovt kostume til de mindre børn. En model der tager kegler til sidste skoledag.

Igennem hele folkeskolen glæder man sig til at det en dag bliver ens egen tur til at klæde sig ud i 9. klasse og kaste karameller efter de yngre elever. Det er sidste skoledag vi her snakker om, og traditionen tro klæder alle 9. klasses elever sig ud i specielle kostumer til sidste skoledag, har vandkamp og kaster karameller igennem de yngre elevers klasseværelser.

Men hvilke kostumer til sidste skoledag findes der, og hvilket af de mange kostumer til sidste skoledag skal man bruge? Det er et godt spørgsmål, for nødvendigvis er det ikke noget man behøver at købe. Er man en dreng, kan man blot stjæle sin mors kjole, få fat i en paryk, læbestift og nogle højhælede sko, og så har man i princippet sit eget hjemmelavede kostume til sidste skoledag.

Det er kun fantasien som sætter grænser når det kommer til sjove påfund af kostumer til sidste skoledag. Traditionen siger at kostumerne skal være sjove og fjollede, men hvorfor egentligt ikke bare bruge et militærkostume som kostume til sidste skoledag? Man render jo alligevel også rundt med store vandkanoner og skyder folk med dem, så hvorfor ikke være klædt ud i militærtøj som kostume til sidste skoledag?

Rigtigt mange sidste skoledags-elever klæder sig dog fjollet ud, og det er forståeligt for det er jo en fest at man nu er færdig med den lange og kedelige folkeskole. Og derfor skal sidste skoledag selvfølgelig også fejres med masser af tant og fjas. Mange af disse elever render rundt med parykker i skrigende farver, store briller, lange hvide t-shirts og måske noget teatersminke i hovedet.

Man kan dog også ofte opleve sidste skoledags-elever være klædt ud med sørøvertøj som kostume til sidste skoledag. En sørøver er jo også lidt en sjov personlighed, og sørøveren er også iført sjovt tøj i forhold til nutidens tøj, og klappen for øjet giver altid prikken over i’et. Derfor må man erfare at udklædningstøj som sørøver er et af de perfekte kostumer til sidste skoledag. En sørøver brugte jo i øvrigt også både pistoler og geværer, så det passer også perfekt til vandkampen bagefter.

Men man kan også tænke lidt alternativ når man skal finde på et af de mest perfekte kostumer til sidste skoledag. Hvad for eksempel med at klæde sig ud som en af lærerne fra skolen? Eventuelt tegne et skæg i ansigtet magen til lærens, eventuelt tage en skjorte på hvis læreren plejer at have det på, og så ellers få lavet samme frisure og tale med samme accent som den pågældende lære. Sådan et kostume vil helt sikkert vække sjove miner i både elever og lærere, og skidt pyt med at den pågældende lære eventuelt bliver sur over kostumet, for det er jo alligevel din sidste skoledag. Et kostume som ligner en af lærerne, vil derfor nok være at betegne som et af de bedste og sjoveste kostumer til sidste skoledag.

Når man skal finde de her kostumer til sidste skoledag, er det derfor blot at bruge lidt fantasi, og så kommer det helt af sig selv. Måske er du endda den som alle andre elever vil syntes er den som er iført det sjoveste kostume til sidste skoledag.

Relaterede Artikler: