Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Kostumer til Karneval

Så behøver du ikke lede længere efter kostumer til dine børn. Heaven4Kids har det perfekte kostume til karneval, fastelavn, og en hvilken som helst anden lejlighed. Klik trygt ind i shoppen og se de mange tilbud. Danmarks bedste kundeservice og 14 dages returret er selvfølgelig standard hos os.

Shop Udklædning her hos os nu !

Eksempler på Kostumer til Karneval:

Kostumer til Karneval

Darth Vader kostumet fra kæmpe succesen Star Wars, er en rigtig cool kostume til karneval. Kostumet på billedet er en luksus version af mørkets skræk, Darth Vader. KostumeStrømpe i skaftet, så barnet har let ved at tage den på. Eksemplet på billedet er inkl. Kappe, Hjelm, Bukser, Brystudrustning, og bælte.

Kostumer til Karneval
Hekse kostumet fåes i mange forskellige afskygninger. Denne version er til voksne, bestående af heksehat og kjole m. bælte. Læg mærke til ærmerne udformet som spindelvæv. Super flot detaljeret hekse kostume til karneval. Klik ind i Halloween kategorien og find flere uhyggelige kostumer.

Kostumer til Karneval

Det mest simple kostume til karneval eller fastelavn, er vel det klassiske vampyr udstyr. Denne kappe, er en uhyggelig en til børn. Kappen er med rød krave ligesom de gode gamle Dracula film. Find noget sort tøj, og sorte sko, smør noget hvidt ansigtsmaling i hovedet, og på med kappen. Så er man klar til at sprede uhygge omkring sig.

Når der i Danmark er karneval, er det ofte en kæmpe stor begivenhed hvor mange større veje og gader bliver afspærret for at tusinder af udklædte mennesker kan vise sig frem i et langt optog af festlige tiltag. Og noget af det som er med til at gøre karneval specielt, er de mange forskellige kostumer som man finder. Der findes nemlig rigtigt mange forskellige kostumer til karneval, og det er kun fantasien som sætter grænser.

Karneval blev oprindeligt i sin tid opfundet i Brasilien og er i løbet af rigtigt mange år, blevet udbredt til resten af verden. I Brasilien er det som regel mest lange optog med letpåklædte kvinder som dansker sig igennem de mange kilometer afspærrede veje og gader, mens vi i Danmark er mere festlige og fantasifulde hvad angår kostumer til karneval.

Når vi i Danmark har karneval, er det oftest med deltagelse af både børn og voksne. Mange af de lokale børnehaver og skoler er iført flotte kostumer til karneval og danser med igennem gaderne som altid er fyldt med det publikum, som hvert år står på siden af gaden og nyder den store opvisning.

Men det er ikke kun de flotte kostumer som præger karneval; Også sjove og fantasifulde tiltag som hjemmelavede piratskibe, biler og meget andet er repræsenteret på et dansk karneval, og de personer som hører til den enkelte ”kulisse”, er selvfølgelig også klædt ud i karnevalskostumer som passer præcis til deres hjemmelavede kreationer og kulisser.

Hvis man er ude at se et karnevaltoptog, vil man udover at se de mange flotte kostumer til karneval, også høre masser af sydamerikansk-inspireret musik, og det er selvfølgelig fordi at karneval oprindeligt kommer fra Brasilien, som bekendt ligger i det sydlige Amerika. Og en kombination af de mange flotte kostumer til karneval, de flotte kulisser og hjemmelavede kreationer sammen med det brasilianske samba-musik, gør at karneval er en stor oplevelse både at deltage i og at se på.

Blandt de kostumer man mest finder til et karneval, er selvfølgelig det klassiske karnevalskostume, guldfarvet top og guldfarvet nederdel. Men som sagt, så rækker fantasien til meget mere i Danmark; Et karnevalsoptog indeholder nemlig masser af kreative og hjemmelavede kostumer, og det kan være alt lige fra udklædning som mus til udklædning som røde hotdog-pølser. Kun fantasien sætter grænser når man skal enten købe eller sy kostumer til karneval, så man kan i princippet klæde sig i et kostume som forestiller en jumbojet, Titanic, en romersk gladiator, eller sågar endda en hund. De eneste grænser som bliver sat ved kostumer til karneval, er fantasien og de regler som er præget af naturloven.

De seneste mange år, har der også været deltagelse af folk på stylter som er flere meter høje, og som er klædt ud som klovne. Oftest er stylterne gemt væk under nogle meget lange hjemmesyede bukser, og mens klovnen går rundt på stylter, kan han for eksempel jonglere med bolde eller puste balloner op og lave dem om til ballondyr.

Så der findes masser af forskellige sjove kostumer til karneval, så det er bare med at fantasere sig til det perfekte og helt unikke karnevalskostume.

Relaterede Artikler: