Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Kostumer

Her i vores shop, kan finder du Danmarks største udvalg i Disney kostumer. Klik herunder og køb følgende super lækre kostumer til børn direkte på heaven4kids.dk shoppen har kostumer til alle børn i figurer som, Princess Hannah Montana, Tornerose, Skønheden og Udyret, Peter Plys, Tigerdyret Haffelaffe, Simba, Askepot Prinsesser og Gabriella mm.

Shop udklædning Heaven4kids.dk Nu !

Eksempler på Kostumer

Kostumer

Sødt bjørnekostume til drenge. Til kostumet medfølger sorte bukser og flot overdel med bjørnehoved og store ører. På brystet et rødt hjerte. Se flere af disse typer Dyreudklædning i vores webshop

Kostumer
Supergirl kostumet, til seje piger. Kostume leveres med super sej kappe, og overdel med supermnan logo. Flot nederdel i glimtrende rød farve, og støvleovertræk. Denne og mange andre superhelte kostumer i shoppen

Kostumer

Askepot kostumet her er en original version fra Disney, i luksus version, med mange flotte detaljer. Kostumet findes under kategorien Disney Kostumer på vores website. Kostumer er inklusiv diadem.

Det kan være svært at finde de rette kostumer til side børn. Heaven4kids.dk er specialister til accessoirers og artikler til børn, lige fra sko til tøj, udklædning og meget mere. Det er blevet meget populært at købe kostumer til børn til div. Helligdage, såsom, Jul, Halloween og fastelavn. Vi fører et hav af forskellige mærker såsom bla. Lego, Disney Hello Kitty og mange flere.

Vores kostumer fra Disney er af en meget høj kvalitet, ved bestilling ydes der som sædvanligt 14 dages fuld returret + pengene tilbage hvis varen ikke svarer til det forventede. Disney kostumerne er alle lagervarer og leveres som regel dagen efter bestilling.

Vores kostumer er produceret i et materiale der gør den anvendelig mange gange. Kostumerne er velegnet fra børn fra 2-12 år, de fleste modeller kan leveres i alle størrelser og figurer. Kig i shoppen og find de kostumer der passer, husk vi har altid 14 dages returret på alle produkter.

Relaterede Artikler: