Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Kostüme

Her hos Heaven4Kids.dk har vi et kæmpe udvalg i korstumer til børn. Så skal man bruge et kostume, til fastelavn, karneval, halloween eller skal man bare klædes ud, så kan man klikke herunder og shoppe kostüme direkte med det samme.

Shop Udklædning her hos os nu !

Eksempler på Kostüme til Fastelavn eller Karneval:

kostüme

Haffen Laffe Kostüme, her til de mindste fra 2 - 4 år. Haffen Laffe kostümet har snabelhat inkluderet. Et rigtig flot og sødt kostüme fra Disney.
kostüme
Disney Hannah Montana Kostüme, med flot broderi på brystet. Til Kostümet er der inkluderet mikrofon, paryk, og andre cool detaljer. Endnu et top prtodukt fra Disney Hannah Montana.

kostüme

Disney Fairies , her den lille klokkeblomst, i en fantastisk detaljeret udgave. Der findes et enormt udvalg på markedet af disse Disney Kostümer. Her i shopen har vi valgt at føre et bredt udvalg af dem alle. Klik ind og se mere i shoppen.

Med de efterhånden mange dage vi i dagens Danmark har til at være udklædt, kan det være svært at blive ved med at finde et perfekt kostüme. Derfor kan det være en rigtig god ide at søge inspiration på både internettet, i blade, tilbudsaviser og ved en af de mange udklædningsarrangementer. Man kan selvfølgelig altid vælge et kostüme som alle andre også er iført, men så ryger charmen til gengæld også lidt af traditionen med udklædning og kostümer.

Hvad enten det er fastelavn, halloween, karneval eller sidste skoledag som kræver et kostüme, så vil det smarteste være at finde et rimeligt unikt kostüme som ikke alle andre deltagere også har på. Det er lige meget om man føler at man ser dum ud, for det er jo egentligt det som er pointen ved disse arrangementer. Ellers var der jo ingen grund til at skulle være iført et kostüme.

Hvis du skal vælge et kostüme til fastelavn, så er det egentligt underordnet hvilken slags kostüme som du har på. Her gælder det nemlig bare om at være klædt ud i ét eller andet kostüme. Skal du finde et kostüme til halloween, så siger traditionen at man skal være klædt ud i et uhyggeligt og skræmmende kostüme. Halloween er nemlig Allehelgensaften, og da de overnaturlige væsener her bliver vækket til live, skal man være klædt ud i et kostüme som svarer til disse mørke væsener.

Skal du vælge et kostüme til karneval, så skal dette kostüme være festligt og hyggeligt. Til karneval går man igennem byens gader i et langt og festligt optog, og derfor er det vigtigt at dit kostüme til karneval er festligt og måske også en smule ironisk. Ligeså kræver et kostüme til sidste skoledag også en form for festlig udklædning, for da den sidste skoledag er yderst festlig for de elever som ikke længere skal gå i skole, så er det virkelig en festens dag. Et kostüme til sidste skoledag har også tradition for at være et sjovt kostüme, så at en dreng klæder sig ud som en pige, er ikke helt unormalt på sidste skoledag.

Der findes masser af steder hvor man kan finde inspiration til et super smart og anderledes kostüme. Der findes både diverse tilbudsaviser fra de forskellige butikskæder som sælger udklædning og kostümer til de store udklædningsbegivenheder, magasiner og internettet. Internettet rummer masser af hjemmesider som omhandler emnet kostüme og udklædning, og derfor er det måske det helt rigtige sted at finde inspiration. Det være sig både igennem hjemmesider som skriver om udklædning og kostümer, og hjemmesider som sælger kostümer og udklædning online.

Sidst men ikke mindst kan man selvfølgelig også finde inspiration til det helt rigtige kostüme på de tidligere udklædningsbegivenheder. Har du for eksempel set en person være klædt ud som Lille Per til fastelavn, så kunne det måske være den helt rigtige inspirationskilde til hvilket kostüme som du vælger til den næste udklædningsbegivenhed.

At finde det rigtige kostüme er ikke svært, det kræver kun lidt fantasi og kreativitet. Derfor behøver det ikke være nogle svære overvejelser omkring valget af dit næste kostüme.

Relaterede Artikler: