Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Karneval Kostumer

Køb originale Disney karneval kostumer, her i vores online shop. Vi er stolte over at sælge disse karneval kostumer til børnene. Kvaliteten er meget høj, så kostumerne kan anvendes år efter år.

Bestil produkter til udklædning her !!

Man kan trygt handle hos os. Vi gir naturligvis 14 dages fuld returret.

Eksempler på karneval kostumer til børnene:

Kostumer

Sød bamse kostume, til drengene. Her inkluderet med sorte bukser, og overdel med hjerte. En klassiker når man snakker karneval kostumer.

Kostumer

Pirater og Kriger , det som drengene helst vil være til karneval. Køb et kostume fra denne kategori, så er man sikker på at drengene føler sig seje, og godt tilpadse

Kostumer

Zorro, er bare en af mange af vores superhelte kostumer. Superheltene tæller, foruden Zorro, også Superman, Batman, Spiderman osv. De fleste superhelte karneval kostumer fås som simple eller luksus udgaver med kunstige muskler osv.

Vores sortiment tæller nogle af de mest elskede figurer fra Disney. Haffe Laffen, Tornerose, Askepot, Peter Plys, Tigerdyret, Hannah Montana, Gabriella og Skønheden og Udyret. Fælles for dem alle er at de er forrygende skønne, og kvaliteten er helt i top. Der er størrelser fra 1 til 12 år. Husk vi har mere end 200 modeller på lager.

Hos Heaven4Kids får vi løbende nye modeller, af alle typer Karneval Kostumer. Vi satser højt på at kvaliteten altid er i top, så de kan anvendes mange gange. Det viser sig dog ofte at det kan svare sig at købe de kendte mærker såsom Lego og Disney mm. Vore Karneval kostumer fra Disney har desuden en meget høj detaljeringsgrad, så ingen tvivl om at de tager kegler til karnevallet.

Ovenfor ses et par forskellige modeller af vores Karneval kostumer. De viste modeller er en del af vores udvalg, men udvalget udskiftes løbende. Der er dog som regel altid de fleste størrelser fra 1 til 12 år i alle vores karneval kostumer.

Relaterede Artikler: