Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Inspiration til børneværelse

.

Der er masser af inspiration at hente når børneværelset skal indrettes.Piger elsker romantik og Prinsesser, drenge er vilde med Star Wars, Harry Potter og sports ikoner. Få inspiration til dit børneværelse hos Heaven4Kids.dk

Shop Børne Møbler hos Heaven4Kids

Eksempler på Børne Møbler:

Inspiration til Børneværelset

Smart hyldesektion til børneværelset. Hylderne er med flotte motiver, som passer perfekt ind på drenge eller pigeværelset. Hylderne er lakeret så de kan holde til den hårde daglige behandling fra friske børn.

Inspiration til Børneværelset Sej Spiderman opbevarings møbel til drengeværelset. Kassen er kraftig nok til at børnene kan bruge den til at sidde på.

Inspiration til Børneværelset

Bord med stole, med flotte motiver som passer ind på de fleste børneværelser. Møblerne er lakeret, så de kan holde til lidt af hvert.

Det dejlige ved at indrette et børneværelse er at du selv personlig står for det.Børn elsker ting der er farverigt ,så er de store nok, lad dem endeligt være med til at vælge de farver væggene og møblerne skal have.Vær Kreativ sammen med dit barn
og mal eventuel væggene sammen, man kan til piger male Askepot slottet med heste og prinsessekroner, og lad F.eks dine Disney prinsessekjoler hænge ude på bøjler, det vil helt sikker give point. God Fornøjelse med indretningen af jeres børneværelse.

Relaterede Artikler: