Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Indret Børneværelse

 

Vi har geniale produkter til Indretning af børneværelset. Nedenfor vises et par eksempler. Hvis man bruger standard rumdelere til legetøjet har vi opbevaringsbokse og kasser til at sørge for organiseringen. Se de lækre produkter fra Bla. Lego og Disney 

 

Shop ting til Børneværelse nu her hos os! 

 

Eksempler på ting til Indretning af Børneværelse: 

Super cool kommode til drengeværelset, men Spiderman motiv. Kommoden har 2 skuffer og er udført i flot Sort lakeret træstel, samlet, med rigtige møbelskruer.

Bordlampe til børneværelset med Disney Cars motiv. Disney Cars er til dato en af de største succeser i Disney historie nogensinde.

 

3 skuffe Kommode fra Hello Kitty, tager sig godt ud på ethvert pigeværelse. Kommoden er udført med træstil som er hvid lakeret. Stellet er samlet med rigtige møbelskruer, så kommoden er rigtig stabil og holdbar.

 

En af de sjove ting når man får børn, er at man skal have indrettet et børneværelse. Hvilken farve skal tapetet være, skal der eventuelt være motiver på, og i så fald, hvilke motiver skal tapetet have? Der er også sjove ting som måske malerier, plakater, bamser og meget andet som man skal tage stilling til. Hvordan man indretter et børneværelse, kommer selvfølgelig mest an på om barnets køn er en dreng eller en pige.

Er barnets køn en dreng, så er det selvfølgelig farver som blå, lyseblå, grøn og lysegrøn som er i højsædet, mens det for piger nok mest drejer sig om farver som rød og lyserød. Det ville jo også være lidt ærgerligt at indrette et drengeværelse med en lyserød farve, og omvendt vil det være ærgerligt at indrette et pigeværelse med en blå farve. – I hvert fald indtil børnene er blevet store nok til selv at bestemme farven på væggene.

Der er selvfølgelig også dét med møblerne, for skal man kun indrette børneværelset med en seng, kommode og et skab, eller skal barnet have en børneudgave af en lænestol, en sovesofa og et lille sofabord? Indretningen med sovesofa, lænestol og sofabord vil uden tvivl se smartest ud når barnet tager venner med hjem, og det kan måske også vise sig at være nyttigt med sådanne møbler på børneværelset. Man kan vel sige at børnene føler at de mere har sit helt eget sted, hvis værelset på en måde er indrettet lidt som en form for stue? Det værste ved en sovesofa er selvfølgelig at man altid skal fjerne sengetøj og lave sengen om til sofa om morgenen, mens man om aftenen skal lave sofaen om til seng og ligge sengetøjet på igen når barnet skal i seng. Men er man lidt doven i betrækket hvad dét angår, så kan man selvfølgelig også bede sit barn om at gøre det på egen hånd.

Når man skal indrette et børneværelse, så kan det være praktisk at tænke på både skabs- og kommodeplads. For et barn har som regel tonsvis af tøj, og det fylder helt vildt. Kombineret med alle børnenes legesager, så kan det hurtigt komme til at flyde over hele gulvet med biler, dukker, bamser og andet legetøj. Derfor kan det også vise sig at være vigtigt at have masser af opbevaringsplads til legetøj og andre ting som kan fylde.

En anden ting man skal tage stilling til når man skal indrette et børneværelse, er om barnet eventuelt er stor nok til at have TV og måske også DVD på børneværelset. For skal barnet have sådan nogle ting på børneværelset, skal der jo også helst være en form for TV-møbel, og her kan det være en fornuftig løsning med et kombineret tv-bord og reol. Så er der både plads til barnets film, tv’et, dvd-maskinen og eventuelle musikanlæg. Disse ting findes dog som regel kun på børneværelser til lidt ældre børn, og derfor behøver man nok ikke at tage stilling til sådan nogle ting i deres små år. Der er børnene alligevel glade for bare at have deres legetøj på værelset, og tænker ikke over at det kunne være fedt med et TV på værelset.

I princippet er indretning af et børneværelse slet ikke så kompliceret som man skulle tro, så det er bare med at komme i gang.

 

 

Relaterede Artikler: