Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Hjemmesko til Børn

 

 

Hos Heaven4Kids.dk har vi et gennemtænkt udvalg af støvler, sko & Sutsko til Børn. Sutsko fra Fuzzies, Disney og Superfit giver en godt serie ligefra klasiske sutsko med børnemotiver til specielle gennemtænkte sutsko som har helt unikke egenskaber og pasforme.

 

Gå direkte til kategorien Hjemmesko i Heaven4Kids.dk online shop

 

Vi er selvfølgelig E-mærket

 

 

 

Eksempler på sutsko til børn:

hjemmesko

Superfit kvalitets hjemmesko til børn. Denne model er af 100% bomuld i foringen i overdelen og sålen er af meget fleksibel gummi. Lukningen er velkro, så den er let og hurtig at få på.

hjemmesko

Simpel hjemmesko med Disney motiv, her med Mickey Mouse Motiv. Skoen er af let velour, med elastik i siderne så de er lette at tage på for barnet. Bunden er skridsikker gummi.

hjemmesko

Bløde prinsesse hjemmesko til den lille pige. Denne type sko er super til hjem med gulvtæppe, når den lille skal lære at gå. Til fliser og trægulv skal man vælge en mere skridsikker model såsom ovenstående.

 

 

 

Sutsko til børn har været populært lige siden de så dagens lys for mange år siden, og de bliver flittigt brugt i de danske hjem, dagplejer, vuggestuer, børnehaver og fritidsordninger. Det gode ved sutsko er at man kan sørge for at holde barnets fødder varme og samtidigt sikre at de har sværere ved at glide på glatte underlag som trægulv.

 

 

Man kan finde sutsko til børn i mange forskellige butikker, og det drejer sig både om supermarkeder, discountbutikker, skotøjsbutikker, børnetøjsbutikker, på internettet og så videre. Sutsko til børn er noget som stort set alle børnefamilier bruger, og derfor kan man også finde dem i mange forskellige butikker landet over.

 

 

Men ligesom med mange andre produkter, findes der også forskellige kvaliteter og egenskaber indenfor sutsko til børn. Sutsko til børn i dårlig kvalitet, kan betyder at de stille og roligt falder fra hinanden på grund af dårlige syninger, stoffet bliver hurtigt slidt eller bunden falder hurtigt af eller slidt væk. Hvis man gerne vil købe nogle sutsko til børn som gerne skulle holde længere end et par uger, skal man derfor købe nogle fra et anerkendt mærke og som du måske har erfaring med i forvejen.

 

 

Som tidligere nævnt, så har sutsko til børn også forskellige egenskaber. Skal sutskoene bare holde børnenes fødder varme? Skal de bruges til at fise rundt på et glat underlag som træ- og flisegulv? Eller skal de måske bruges til begge dele? Der findes med garanti flere egenskaber ved sutsko til børn, men de her spørgsmål er blot nogle af de hyppigste forekomne når der skal handles sutsko til børn.

 

 

Hvis sutskoene skal være nogenlunde skridsikre, kan man få dem med små gummiknopper på undersiden af sutskoen. Knopperne griber nemmere fast på underlag som glat træ eller fliser, og barnet glider derfor ikke så let rundt når det kommer løbende med fuld fart og pludseligt skal dreje.

 

 

Skal sutskoene blot holde barnets fødder varme, så er det en god ide at købe sutsko med tykke sider som indeholder en eller anden form for ”isolering”, som for eksempel fjer eller dun. Man skal dog også være klar over at det kan svine forfærdeligt hvis der går hul på sådanne sutsko. Derfor er det igen vigtigt at man købe sutsko til børn i en fornuftig kvalitet, og ikke kun går efter den billigste model på hylden.

 

 

Mange dagplejer, vuggestuer og børnehaver har det som et krav at børnene har sutsko med i institutionen. Og med baggrund i at sutsko kan holde børnenes fødder varme hele tiden, så er det måske heller ikke den mest fjollede regel de der har fundet på. Ofte er der også glatte underlag i småbørnsinstitutioner, så her vil sutsko til børn med skridsikre bunde også være en rigtig god ide.

 

 

Har du et glat trægulv derhjemme, så føles gulvet som regel også koldere end hvis du havde gulvtæppe, og børnene har derfor nemmere ved at fryse om tæerne når de leger derhjemme. Det kan resultere i syge og snottede børn, og der er næsten ikke noget som gør mere ondt i hjertet, end når ens egen lille guldklump har det skidt. Vælg derfor at iklæde dit barn i sutsko til børn i så meget tid som muligt.

 

 

 

 

 

Relaterede Artikler: