Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Moms fri

Nu skal du ikke længere tænke over eller bruge tid på at få din moms tilbage på din ordre til Grønland. Heaven4kids.dk tilbyder nemlig moms fri handle på alle produkter der sendes til Grønland.

Det eneste du skal gøre er at vælge Grønland under land i checkout'en og så bliver momsen automatisk trukket fra på alle dine produkter.

Postnord

Levering

Postnord

Heaven4kids.dk leverer varer direkte til Grønland, i samarbejde med Postnord. Vi tilbyder levering med både skib og med fly. Vælger du levering med Postnord skib er der 17-26 dages leveringstid og vælger du levering med Postnord fly er der 2-6 dages leveringstid. Dog skal du være opmærksom på at der kan være længere leveringstid i vinterperioden afhængerig af vejret.

Returnering

Ønsker du at returnere en vare købt på Heaven4kids, skal denne sendes retur til følgende adresse:

Eurostores Group A/S
Nørregade 100
6650 Brørup

Køber står selv for de omkostninger der er forbundet med returnering.

Ønsker du at returnere en vare?
Send os en mail på fortrydelse@eurostores.dk med ordrenr. samt hvilke varer du ønsker at returnere. Du må meget gerne benytte samme kasse, som dine varer ankom i. Bemærk, at hvis du ønsker at returnere en vare, skal du informere Heaven4kids senest 14 dage efter du modtog din bestilling. HUSK at alle returpakker SKAL indeholde en returformular som du kan finde her