Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Gode gaver

Gode gaver til børnene, kan med fordel købes hos Heaven4kids. Om det er dåbsgaver, fødselsdagsgaver, julegaver eller bare en gave til en man holder af, så kom ind og se vores kæmpe udvalg af Børneartikler. Vi har alt i fodtøj børnetøj,legetøj, Børnemøbler fra såvel kendte som ukente mærker

Shop Gode gaver hos Heaven4Kids. F.eks Byggemand Bob til Drengene eller OBH Nordica køkkengrej til pigerne

Eksempler på gode gaver:

Gaver

Vi kender alle manden med den gule hjem. Nemlig selveste Byggemand Bob. Heaven4Kids.dk, har masser af legetøj og film med denne herlige fyr.

Gaver Cool fjernstyret helikopter med 3 kanaler og gyro. Dette produkt er fra Tyske Jamara, som er kendt for rigtig gode detaljer og kvalitets legetøj.

Gaver

LEGO Wear har altid været et af vores foretrukne topmærker. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af. Dette gælder også denne nederdel , i smart sort design- Find den og masser af andre tilbudsvarer fra LEGO Wear i vores webshop.

Når man spørger børn hvad de ønsker siger de:En hest, en rigtig flyver eller 100000000 millioner så de kan købe alt i hele verdenen.Vi voksne ved godt, at det ikke lige er alle ønsker vi kan opfylde, men en god ide er at gå ind på Heaven4kids og se alle de artikler vi har på lager. På siden kan man i fællesskab med barnet klikke rundt på alle de sjove og smarte ting og sammen finde ud af hvad barnet ønsker sig. En meget god ide er ohså at lytte til hvad barnet går og snakker om i hverdagen for nemmere at vide hvad barnet har behov for eller ønsker sig.

Relaterede Artikler: