Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

 Fødselsdagsgave

 

Hos os finder du den perfekte fødselsdagsgave til dit barn. Vi fører mærker såsom Disney, Lego, Hello Kitty + mange flere. Klik ind på vores shop og køb fødselsdagsgave med det samme.

 

 

Shop fødselsdagsgave direkte hos Heaven4kids.dk Nu. Feks Børnefilm eller Børnebøger

 

 Eksempler på Fødselsdagsgaver 

 

foedselsdagsgave

Populær fødselsdagsgave til Drenge. Bruder produkterne er vandvittig cool detaljeret. Ikke mindst denne traktor med frontlæsser.
foedselsdagsgave Soveposerne med Disney motiverne er utrolig populære hos børnene. Motiverne der fåes er i skreven stund Disney Prinsersser, Disney Cars, Disney Toy Story og Hello Kitty.

foedselsdagsgave

  Lækker kommode her med Disney Prinsessene motiv. Heaven4Kids.dk lagerfører også Hello Kitty og Spidermand kommoder i samme type som denne.

 

 

 

Det kan være en stor udfordring at finde den perfekte fødselsdagsgave til børnene. Vores shop indeholder et hav af forskellige muligheder indenfor artikler til børn. Vi fører forskellige produkter lige fra børnetøj, sko, til indretning af børneværelser, og andet tilbehør. Vi yder altid 14 dages fuld returret, så der kan trygt handles hos os. Hvis varen ikke skulle svare til det forventede tilbagebetales hele beløbet såsom loven kræver dette.

Vi fører bla. Et stort udvalg af opbevarings artikler fra Lego. Mange af disse produkter kan anvendes til flere formål. Udover at være den perfekte ting til at holde orden på børneværelset, kan den også bruges som stol til børn. Vi mener dette er den perfekte fødselsgave. Læs mere om disse opbevaringsprodukter. Ring evt. til vores kundeservice hvis der er spørgsmål til de enkelte produkter. Vores kundeservice kommer også gerne med forslag til den perfekte fødselsdagsgave. God handlelyst

 

 

 

 

Relaterede Artikler: