Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Flotte Kostumer

Når man leder efter flotte kostumer er det vigtigt at kvaliteten er i orden, og at kostumet er detaljeret fremstillet. Hos heaven4kids.dk kan du købe både Disney figure som Peter Plys eller én af de mange Disney Prinsesser, og det er alle flotte kostumer med masser af detaljer. Ungerne vil elske dem!

Køb flotte kostumer online. Udklædning

Eksempler på flotte kostumer:

Flotte Kostumer

Når vi taler flotte kostumer, fortjerner dette kostume fra Disney High School Musical en plads. Kostumer er en luksus udgave af Disney Kostumer med mange rigtig flotte detaljer.

Flotte Kostumer
Rigtig detaljeret model af vores flotte kostumer. Her er tale om ingen ringere end Supermand. Kostumet udmærker sig med at have yderligere detaljer såsom kunstig brystskjold og arme med muskler. Kostumet leveres komplet incl. kappe og overtræksstøvler.

Flotte Kostumer

En klasssiker fra dyrerverdenen. Den gale kat Sylvester, her som super detaljeret model af vores flotte kostumer. Katten Sylvester er bedst husket for sin uendelige jagt på kyllingen Tweety. Her er komplet kostume til jagten på katten af tønden. Et pletskud i vores serie af meget flotte kostumer.

Fastelavn er en ældgammel tradition der går helt tilbage til før reformationen, men har ændret sig igennem tiden. Nu faster vi ikke mere, men vi fejre stadig dagen op til fasten, nemlig fastelavn. Ordet fastelavn kommer af det tyske ord "fastelabend", dvs. aftenen før fasten. Katten blev først slået af tønden omkring Christian 2. tid og blev indført at hollændere. De flotte kostumer som vi benytter i dag er en forholdsvis ny tradition der kun går ca. 100 år tilbage.

Et andet sted hvor der benyttes flotte kostumer er karneval. Karnevallet kom oprindeligt til Europa fra Afrika, og er i dag meget udbredt i det meste af verden. Til karneval kan man se en masse flotte kostumer, og opfindsomheden er enorm. Heaven4Kids.dk har et stort udvalg af kostumer til fastelavn eller anden sjov begivenhed. Besøg vores online shop og find et væld af flotte kostumer med det samme.

Relaterede Artikler: