Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Børnesko

På Heaven4kids kan man købe smarte og lækre børnesko. Om det er de klassiske danske eller de meget populære Disney Prinsesser, Hannah Montana, High School Musical, Toy Storie, Peterplys og hans venner, eller cars, så har vi det på vores online shop.

Shop Børnesko hos Heaven4Kids med det samme.

Eksempler på Flotte Børnesko:

Flotte Børnesko

Flot børnesko fra Disney, med motiv af Buzz fra Toy Story. En populær model med strømpe i toppen så den er let at trække på foden. I shoppen findes et stort udvalg af Disney sko.

Flotte Børnesko Disneysko med dobbelt Velcro lukke. Skoen er skridsikker med gummisål, så barnet står godt og sikkert. Denne model er med Peter Plys motiv. Sød sko til de aller mindste

Flotte Børnesko

Model med Mickey Mouse motiv. Super nem sko, da den er med elastik i siderne. Den sidder samtidig rigtig godt fast på foden. Disney har et kæmpe udvalg af rigtig flotte børnesko. Nem og behagelig børnesko at have på foden

Man kan ikke stille for store krav når det drejer sig om børnesko,for pasformen er alfa og omega. Der skal være plads til at foden kan vokse og det gør den ca 15 mm om hver 6 måned. Hos Heaven4Kids anbefaler vi snøresko til de mindste og efterfølgende børnesko med velcrolukning da det er nemt for barnet at tage dem af og på.

Det kommer næppe som den store overraskelse at børnesko bliver kraftigt belastet,derfor er det også vigtig at de bliver plejet ordenligt. Man kan starte med at imprægnere dem lige så snart man får dem ind af døren og derved give dem større modstandskraft mod vand og pletter og forlænge deres levetid, samtidig med at du giver dit barn mulighed for at færdes udenfor, uden at fødderne bliver våde.
Rigtig god fornøjelse med at shoppe på Heaven4Kids.

Relaterede Artikler: