Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Fastelavnstøj

Vores shop indeholder et kæmpe udvalg i kvalitets fastelavnstøj. Vi fører det meste fra de kendte producenter såsom Disney mm. Figurer som Batman, Spiderman, Superman, og fra Disney kan nævnes, Hannah Montana, Tornerose, Askepot, Tigerdyret, Peter Plys, Skønheden og Udyret og Haffe Laffen. Hos os er der altid 14 dages fuld returret. Og vi har Danmarks bedste kundeservice.

Spar op til 40% Bestil: udklædning her hos Heaven4Kids.dk her.

Eksempler på Fastelavnstøj:

Fastelavnstøj

Middelalder kriger kostume med skjold sværd og rustning. Kostumet er bare et rigtigt drengekostume, med flotte detaljer. Kig ind i shoppen og find tilsvarende fastelavnstøj.

Fastelavnstøj
Terminator T600 kostumet med skræmende maske og heldragt. Ringtig cool fastelavnstøj til friske drenge. Kostumet findes i vores halloween udklædning kategori.

Fastelavnstøj

Super sej politi kostume med bukser, skjorte og rigtig flot politihat. Kostumet findes sammen med andre i Job og Uniformer kategorien.

Når det bliver fastelavn, så har de kære små unger brug for fastelavnstøj at iføre sig. Det kan være alt lige fra fastelavnstøj som forestiller superhelte til Barbiedukker, men det kan også være hjemmelavet fadtelavnstøj.

Der er ikke de store normer for hvad fastelavnstøj er. Bevares, det skal da se enten farligt, komisk, opfindsomt eller hyggeligt ud, men i bund og grund så er det slet ikke så vigtigt hvordan fastelavnstøj ser ud.

For børn er fastelavn en kæmpe stor begivenhed. Alene det at de skal til fastelavnsfest for at slå katten af tønden er super sjovt for børnene, for hvem ved om de bliver den nye kattekonge eller kattedronning. Nogle steder i Danmark går børn også udklædt rundt på gaderne, ringer på dørene og synger for at få slik. Og til begge begivenheder skal børnene selvfølgelig være uklædt fastelavnstøj. Der er endda en tradition i de dele af Danmark hvor børnene går og synger ved døre for at få slik, at de intet får hvis de ikke er klædt ud i fastelavnstøj. Og det er der selvfølgelig en god pointe i.

Til en fastelavnsfest, er der ofte rigtigt mange børn som er klædt ud i det samme fastelavnstøj, og det er lidt ærgerligt. For havde man brugt en lille smule tid på at finde ud af hvordan ens børn skal være udklædt, og måske endda snakket med barnet om det, så havde barnet måske været iført et helt unikt sæt fastelavnstøj. Måske kunne man også have brugt tid på at finde noget fedt og anderledes fastelavnstøj et andet sted en i butikker som Fætter BR og Legekæden, for det er nemlig som regel her at langt det meste fastelavnstøj bliver solgt. Det tager faktisk ikke lang tid med Google at finde frem til et stort udvalg af fastelavnstøj, og på internettet kan man som regel finde masser af anderledes produkter end man kan finde i de lokale fysiske butikker.

Men når det er sagt, så er der alligevel hvert år én eller anden form for trend som bliver fulgt, og det kan typisk have noget at gøre med en udgivelse af en ny børnefilm. Børn elsker nemlig at være klædt ud som deres store idol, og det smitter som regel også af på hvilket fastelavnstøj som børn vælger at have på til fastelavn. Hvis en dreng for eksempel elsker Superman, så er det hans store drøm at være som Superman, og derfor så vil hans foretrukne fastelavnstøj også være et Supermans-kostume. Ved piger er det præcis på samme måde, men her er det i stedet noget mere piget som træder i karakter. Hvis der for eksempel i år er udkommet en ny film med Pocahontas, og filmen så også bliver en kæmpe succes blandt børn, så er det klart at Pocahontas-udklædning som fastelavnstøj er højest på ønskesedlen. Disse tegnefilmskostumer finder man oftest i de fysiske børnebutikker, men de er også mulige at finde på internettet. På internettet kan man dog som regel også finde masser af andre alternative sæt af fastelavnstøj, da disse butikker ikke er bundet af en speciel form for indkøbsstrategi.

Relaterede Artikler: