Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Fastelavnskostumer

På vores shop findes et bredt sortiment af fastelavnskostumer, klik ind på shoppen og find lige netop det kostume du søger til fastelavn, eller andre festlige lejligheder.

Shop Fastelavnskostumer hos Heaven4Kids med det samme. Udklædning

Eksempler på Fastelavnskostumer:

Fastelavnskostumer

Flot indianer kostume til fastelavn. Dragten er exkl. hovedfjer og paryk, med inkl. alt andet på billedet. Kostumet har frynser, og bryst kappe og mange andre flotte detaljer.

Fastelavnskostumer Sjovt og simpelt fastelavnskostume. Skelletet er den gode gamle klassiker når vi snakker kostumer til fastelavn eller halloween. Kostumet findes samme med andre uhyggelige fastelavnskostumer i halloween kategorien.

Fastelavnskostumer

Zorro luksus fastelavnskostume, med kunstige muskler og brystkasse. Dette er en yderst detaljeret version af superhelten Zorro. Kostumet findes i vores kattegori med superhelte, hvor også, Batman, Spiderman, Supermand og alle de andre superhelte befinder sig.

Det gælder om at have de rigtige fastelavnskostumer når børnene skal slå katten af tønden. De allermest populære fastelavnskostumer er uden tvivl stadig dem fra Disney, i flæng kan nævnes Disney prinsesser, Hannah Montana, High School Musical, eller Peter plys og hans venner.

Hos heaven4kids.dk har vi udover Disney produkter, også Hello Kitty, og Lego produkter, så udvalget er stort. Har man problemer med om de forskellige modeller passer inden man bestiller online, kan man trygt kontakte os, og få råd og vejledning af vores dygtige kundeservice medarbejdere, som vil guide dig igennem handlens forløb. Vi yder 14 dages fuld returret på alle vores produkter

Relaterede Artikler: