Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Fastelavn

Fastelavn er en klassisk udklædningstradition, som går mange år tilbage. De seneste 100 år har børn været klædt ud og har slået katten af tønden, som vi kender det i dag. På Heaven4kids.dk finder du et stort udvalg af udklædningstøj til fastelavn, f.eks. Disney Prinsesser, Peter Plys og hans venner eller action figurer fra din favorit tegneserie.

Shop Udklædning til Fastelavn hos Heaven4Kids her !

Eksempler på Fastelavn :

Fastelavn

Sjov bjørne kostume til fastelavn. Kostumet er inkl. bukser, og bjørneoverdel, som går op over hovedet. Kostumet er 1 af mange forskellige dyrekostumer her i shoppen.

Fastelavn

Clone Wars heldragt fra film sagaen Star Wars. Rigtig sej kostume der virkelig batte noget når katten skal slåes af tønden til fastelavn. I shoppen findes et bredt udvalg af kostumer med figurene fra Star Wars Denne Clone Trooper er dog den absolut flotteste og mest genneførte fastalavns kosume til dato.

Fastelavn

Rigtig flot politi uniform. Kostumet er et fantastisk hit blandt små drenge, som elsker disse typer uniformer. Kostumet findes under kategorien Job og Uniformer til fastelavn i vores online shop.

Fastelavn er festen før fasten. I dag holder vi ikke faste, men vi har beholdt traditionen med fastelavnsfest. Børn klæder sig ud i flotte fastelavnskostumer og slår katten af tønden. Der er mange muligheder for flotte udklædninger f.eks. Disney har fremstillet en stor kollektion af Prinsessekjoler som er både flotte og fuld af smarte detaljer. På den danske internetbutik heaven4kids. Her kan du se et bredt udvalg af tøj til fastelavn, og finde inspiration til det helt rigtige kostume.

Relaterede Artikler: