Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Drengeværelse

Når man skal indrette et drengeværelse er det kun fantasien der sætter grænser. På onlineshoppen heaven4kids har vi et bredt sortiment af legetøj, fanartikler smarte opbevaringskasser som passer ind til et hvert, drengeværelse og vil gøre det til et rent slaraffenland for ham at boltre sig i.

 

Gå direkte til katagorien Børnemøbler i vores shop 

 

 Eksempler på Drengeværelse artikler: 

 Drengeværelse

Perfekt til drengeværelset. Lækker ZipBin opbevarinskuffert, fra Lego. Kufferten kan foldes ud til et legetæppe, til Legoklodser + alt andet.

Drengeværelse
 
Oprindelig til opbevaring af Legoklodser. Men anvendelsesmulighederne er utallige, med denne serie fra Lego. Fåes med alverdens motiver fra både Disney og Lego. Denne model kan samtidig holde til at blive brugt til at sidde på. Et lækkert møbel til drengeværelset

 Drengeværelse

 

Disney Toy Story. Opbevarings møbel. Fåes i flere størrelser, og så kan de bruges som legetæppe. Kun fantasien sætter grænser.

 

 

Vakse drenge larmer, roder og er fuld af spilopper, og de elsker at lave fis og ballade, der for skal de have et sted hvor de kan udfordre og udforske, så de kan udvikle sig på den helt rigtige måde.vi bestræber os derfor hos heaven4kids, at have et så stort udvalg af all de gode gamle solide mærker,  som Disney, Lego
der er garant for den gode kvalitet. Vi har selvfølgelig også alt til pigeværelset

 

 

 

 

 

Relaterede Artikler: