Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Penalhus

Når der skal købes penalhus, er udvalget stort hos heaven4kids.dk. Det er meget populært når ens penalhus passer sammen med skoletasken, rygsækken og madkassen og helst i det rigtige mærke. Navne som High School Musical, Hannah Montana, Cars er et rigtig godt bud på de mærker børnene vil have.

Køb Punge og Penalhus hos heaven4kids.dk

Vi er naturligvis E-mærket, for sikker e-handel.

Eksempler på Penalhuse til børn:


Penalhus med Disney High School Musical motiv. Typisk traditionel penalhus med lynlås og masser af plads til skriveredskaber. Denne type fåes med et væld af forskellige motiver.

Disney Cars penalhus, med billede af Lightning Mcquin. Dette eksempel er med indhold inkluderet. Blyanter, farveblyanter, tusher, spidser og lineal. Et flot penalhus til friske drenge.

Super flot penalhus fra Disney med det gamle retro motiv af Minnie Mouse. Et penalhus til skolestart til piger. Minnie Mouse er igen blevet voldsom populær, efter at man er begyndt at bruge de gamler streger. Penalhuset er i læder look.

Skolestarten står for døren og der skal købes nyt penalhus. Hvad skal valget stå imellem? Er det Disneys High school musical, Hannah Montana eller er det LEGO’s Harry Potter eller Star Wars der trækker det længste strå, så er valget dit. Gå ind på heaven4kids og se et væld af muligheder når der skal findes det helt rigtig penalhus.

I gamle dage blev et penalhus lavet af træ med flere rom og skydelåg i toppen, de bliver stadig lavet, men i dag er det kunstof der er førende inde for feltet og det skyldes bl.a. at de fylder mindre. Når børn skal have deres første penalhus, er det ikke altid den største der er den bedste. det gælder om at få et simpelt penalhus med kun et rom, da små børn har svært ved at overskue et start antal redskaber dvs. blyant, Kuglepen, lineal, viskelæder m.m.

Relaterede Artikler: