Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Dåbsgaver

Sølvting såsom rør til dåbsattesten, sparrebøssen, tand og håræsker er oftest forbeholdt de nærmeste i familien. Gode dåbsgaver kunne også være Babysutsko, Sengetøj med billeder af F.eks Peter plys, bodystockings, Kreativ legetøj fra LEGO, tøj, Eller et gavekort fra Heaven4kids, så man kan købe det barnet mangler.

Find dåbsgaver hos Heaven4Kids med det samme ved at navigere i menuen til venstre . Evt: Body og Sparkedragter er Populære som barselsgaver

Eksempler på dåbsgaver:

En rigtig flot dåbsgave fra bedsteforældrene. Normalt giver man dog senden lidt før barnedåben. Denne model er med tremmer hele vejen rundt og himmel, og sengerend. Alt sammen i rigtig flot kvalitet. Sengene fåes i mange forskelllige typer og varianter.

En lidt mere sparsom dåbsgave. Men med ikke midre sjov. Denne type dåbsgaver er noget som barne oftest har stående på reolen i mange år frem fordi den er så klassisk som den er. Find flere af disse typer Baby Legetøj i vores online shop

Rigtig god dåbsgave. Dette aktivitetstæppe, er af bedste kvalitetet fra Hello Kitty med aktiviteter hængende i bommen over hovedet på barnet. Aktiviteter der holder barnet interesseret i timevis. Dette tæppe er af ekstra tyk kvalitet, så barnet ligger godt og behageligt. Tæppet har god kraftig kant så barnet ikke triller ud fra tæppet.

Man skal ikke mere end en generation tilbage før et smykke til piger og en bankbog til drenge var de mest populære dåbsgaver.i dag er kreativiteten stor, legetøj, gåvogne, bøger fra Disney , H.C Andersen o.s.v.
Holdningen til dåbsgaver har altid været at det skulle være noget "for evigt"Så det er kun fantasien der sætter grænser.

Relaterede Artikler: