Bundgaard Prewalkers

Skal dit barn til at tage sine første skridt ud i verden? Til det vil Bundgaard begyndersko være den ideelle rejsefælle til denne færd.

Vores udvalg af prewalker sko fra Bundgaard hos Heaven4kids.dk kommer i en god kvalitet og en pasform, der er tilpasset børn i voksealderen.

Størrelser
Størrelser
Køn
Bundgaard - Prewalker
599,95 kr. 419,95 kr.
Bundgaard - Prewalker
499,95 kr. 299,95 kr.
Bundgaard - Prewalker
399,95 kr. 199,95 kr.
Bundgaard - Prewalker
399,95 kr. 239,95 kr.
Bundgaard - Prewalker
399,95 kr. 239,95 kr.
Bundgaard - Prewalker
399,95 kr. 199,95 kr.
Bundgaard - Prewalker
399,95 kr. 199,95 kr.
Vis 7 Elementer af 7 item(s)

Bundgaard begyndersko er designet til små børn i bevægelse

Én af de mest centrale måder, hvorpå dit barn lærer om verden, er ved at bevæge sig rundt, røre ved ting og generelt være nysgerrig på alt omkring dem. Dermed er bevægelsesfrihed én af de vigtigste aspekter ved dit barns udvikling. Bundgaard begyndersko er designet til netop at give god fleksibilitet og bevægelsesfrihed, så dit barn kan fortsætte sin læring uden hindring i alle slags omgivelser.

Prewalker Bundgaard-sko er dermed det naturlige skridt for et barn, der er vokset fra udelukkende at bruge hjemmesko og nu skal til at udforske omgivelserne med mere bevægelse. Dette er uanset, om barnet kravler, tager de første skridt, eller barnet er begyndt at løbe.

Det særlige design af Bundgaard begyndersko giver dit barn en god støtte omkring anklen, samtidig med at de er lavet i fleksible materialer, som er velegnet til mobilitet og bevægelse. Med Bundgaard prewalker får du altså både den gode støtte og den store bevægelsesfrihed opfyldt gennem flere gode designvalg hos Bundgaard.

På denne måde får dit barn den bedste oplevelse af sin videre færd i livet, hvis du vælger Bundgaard begyndersko.

Bundgaard prewalker sko er udviklet af materialer i god kvalitet

Mange af vores Bundgaard begyndersko er lavet i læder, hvilket har mange fordele. For de mere aktive børn kan valget af læder forhindre slitage, da det er et mere holdbart materiale. Det kan eksempelvis være en fordel ved begyndersko eller prewalker sko i nogle stadier af livet, hvor der færdes over længere afstande indenfor som udenfor.

Derudover er mange Bundgaard begyndersko også udviklet med en snude i gummi. Dette designvalg skyldes, at dit barn i denne alder skiftevis rejser sig op og sætter sig ned. Det medfører, at snuden på skoen hurtigere bliver slidt og dermed kræver ekstra beskyttelse. Bundgaard begyndersko har gummisnuden som ekstra beskyttende lag.

Slip bevægelsen fri med sko fra Bundgaard

Man skal her huske på, at børn bevæger sig meget anderledes end voksne. Derfor må sko til børn også designes på andre måder end dem, som er udviklet til voksne. Dette er medtænkt helt ned til mindste detalje i designet af alle prewalker sko fra Bundgaard. Du oplever derfor en anden logik og en anden tilgang med Bundgaard begyndersko, end når du skal købe sko til dig selv.

Med de veldesignede Bundgaard begyndersko, vil du hurtigt opleve, at dit barn kan bevæge sig frit uden besvær, mens der støttes godt omkring foden og anklen.

Som udgangspunkt er det sådan, at begyndersko bør have en tyndere sål. På den måde kan barnet lettere mærke underlaget under sine fødder, hvilket giver dem en god læring og udvikler deres sans for mobilitet. Det hele handler om kropsbevidsthed, og hvordan skoene kan hjælpe med en bedre udvikling af denne. Derfor er prewalker Bundgaard-sko det hele rigtige valg.