Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Børnestøvler

I online shoppen Heaven4Kids.dk fides der et stort udvalg af børnestøvler fra Bla. Disney, Fuzzies, CeLaVi Viking SuperFit og Ecco. Hos os har vi en yderst venlig kundeservice, og vi giver fuld 14 dages retturret på alle produkter. Så der kan roligt handles hos os

Shop Børnesko eller Børne Støvler direkte her !

Eksempler på Børnestøvler:

Børnestøvler

Ny model børnestøvle fra CeLaVi. Denne model er en såkalt lav model med snørre. Støvlen giver barnet mere bevæge frihed, og er væsentlig behagligere at have på end de høje modeller. Find flere af samme type i vores webshop under gummistøvler

Børnestøvler Denne model kender vi alle fra vores egen barndom. Her er den klassiske snørrestøvle fra Viking. Denne model er i sort med reflekskant. Modellen fåes også i den klassiske army grønne. Viking laver også de nye typer med motiver, og i mange flotte farver.

Børnestøvler

CeLaVi høj skæftet gummistøvle med snørre i toppen. Der findes en del af denne model i shoppen fra bla. CeLaVi. Denne er i mørk marine blå, med gul inderside. Fåes foret til de kolde vinter dage, og uforet til blandet helårsbrug. Find masser af flotte gummistøvler i vores online shop.

Børnestøvler er en rigtig god ide i regnvejr eller om vinteren. Der findes derfor også masser af forskellige typer af børnestøvler, og det være sig varme vinterstøvler, gummistøvler og gummistøvler med foer i. Vinterstøvlerne er, som navnet antyder, til om vinteren hvor det er koldt og barnet har brug for at have så meget varme i støvlerne som muligt. Mange af vinterstøvlerne på markedet er også vandtætte indtil et vist punkt, og det er her den helt store forskel på kvaliteten af vinterstøvler kommer. Nogle vinterstøvler har nemlig kun brug for en smule vand før det trænger ind i støvlen, mens andre næsten holder alt vand ude.

Gummistøvler er selvfølgelig til når det er regnvejr, og det er den mest vandtætte form for fodbeklædning til børn. De bruges udenfor hvis det er dårligt vejr og børnene skal ud og rende i vandpytter eller i meget vådt underlag som græs og lignende. Man kan som sagt også få gummistøvler med foer, og de kan med fordel anvendes om vinteren. De varmer både om fødderne og så er de stort set vandtætte, og det kan være en stor fordel i snevejr. Gummistøvler med foer har dog – ligesom almindelige gummistøvler – at de hverken har snørebånd eller spænderemme, og det gør at støvlerne sidder løst på fødderne, hvilket ikke er rart i for lang tid af gangen. Derfor har de dyrere vinterstøvler en klar fordel på dette område, da de både er meget tolerante overfor vand og har enten snørebånd eller remme til at spænde støvlerne fast.

Der findes masser af producenter af børnestøvler, og de findes i næsten ligeså mange kvaliteter og prisklasser. Man kan finde børnestøvler i både supermarkeder, skotøjsbutikker og på internettet, og ligesom med børnesko, så er det vigtigt at kende til størrelserne på de pågældende mærker. Størrelserne på de forskellige mærker er nemlig ikke altid ens, og det er selvom der måske står det samme tal på størrelsesmærket. Derfor skal barnet enten prøve de pågældende børnestøvler, eller også skal man have gjort sig en erfaring med størrelsen på det valgte mærke. Størrelsen på børnestøvler er rimeligt vigtige, da børnenes fødder ellers rutscher rundt i støvlerne til gene for barnets fødder. Ligeså må støvlerne heller ikke være for små og stramme for meget, da blodet ellers ikke kan komme ordentligt rundt i fødderne, og derfor eventuelt resultere i at barnet fryser sine fødder, hvilket jo ikke er meningen med at have fodtøj på.

Børnestøvler kan være lavet i mange forskellige typer af materiale, og hvis det er en form for stof, så kan det være en god ide at smøre dem ind i silikone eller en anden for smørelse som øger vandtætheden. Denne form for smørelse kan man finde i mange forskellige butikker både i byen og på internettet, og det er en rigtig god ting hvis man bruger børnestøvler med stofkanter i vådt vejr. Ligeså er det en god ide at få smurt børnestøvlerne ind i et vandfast materiale hvis man skal på kælkebakken eller et andet sted hvor man opholder sig længe i sneen, da smeltet sne hurtigt kan løbe igennem de fleste stofstøvler.

Relaterede Artikler: