Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Børnesandaler

 

I vores online shop Heaven4Kids.dk findes der et kæmpe udvalg af børnesandaler fra Bla. Disney, Fuzzies, SuperFit, Viking og CelaVi. Klik ind i shoppen og se mange af de gode tilbud nu. Hos os møder man en rigtig kvalitets kundeservice, og vi giver fuld returret og pengene retur indenfor 14 dage. 

 

Shop  Børnesko med det samme eller Børne Sandaler direkte her

 

Eksempler på Børnesandaler:  

Sandaler

Børnesandaler med Wickie motiv. Helt super blød gummibund så denne sko er helt og aldeles skridsikker. Med velcro lukke, og ellers udført i bløde lækre materialer.

Sandaler Super sød Baby Sandal. med Prinsesse motiv. denne har også gummisål så barnet ikke skrider på flisegulvet eller trægulvet.

Sandaler

 

Børnesandal fra Disney med motiv af Peter Plys. Denne model er traditionel udformet med gummisål, så sandalen er skridsikker. Udført med velcro lukke så den er hurtig at tage på

 

Mange børnesandaler


Der findes massevis af børnesandaler, og de findes i næsten ligeså mange forskellige prisklasser. Børnesandaler er en god ting til børn på de varme dage, eller hvis man er en tur på stranden. Specielt på stranden, kan børnesandaler være en god ting, da sand er nemt at få ud af sandalen, de er nemme at tage af og på når børnene skal i vandet, de køler dejligt i en bagende sol, og så behøver man nødvendigvis ikke tage sandalerne af for at rende rundt i vandkanten – de bliver nemlig hurtigt tørre af sig selv.Der findes masser af de almindelige producenter af børnesko som også producerer børnesandaler, og samtidigt er der mulighed for at få dem i alle prisklasser. Man kan få de helt billige i den lokale brugsforening, man kan finde nogle lidt dyrere i Bilka og så kan man selvfølgelig få mærkevarerne indenfor børnesandaler i skotøjsbutikker og i mange butikker med børnetøj.

 

Mange af de billige børnesandaler skal børnene dog ikke bruge i mange timer af gangen før de begynder at få vabler og slidsår. Det kan blandt andet skyldes remmen bag på hælen og på den rem som går hen over foden omkring tæerne. Det kan være sygninger i remmene som ikke er lavet ordentligt, de kan være syet en smule skævt, eller de kan blot være syet forkert på i forhold til størrelsen på børnesandalen. Det er dog helt sikkert at det er pænt ubehageligt for børnene at gå i børnesandaler som nager og giver vabler, og det vil os voksne heller ikke bryde sig om. Det er derfor vigtigt at købe nogle børnesandaler som har nogle gode tests og som man måske kender i forvejen. Det kan nemlig være svært at bedømme behageligheden på en kort tur hen ad butiksgulvet på kun 20 meter.

 

Når børnene går rundt i solen med børnesandaler, anbefales det også at have indsmurt  børnenes fødder og tæer i solcreme, da fødder og tæer ellers nemt kan blive solbrændt. Det er jo ikke just det sted på kroppen som normalvis oplever mest sol, og derfor har fødder og tæer også nemmere ved at blive solbrændt. Solbrændte fødder og tæer kan i øvrigt ødelægge enhver ferie da det næsten bliver umuligt at få både sandaler og sko på børnene på grund af skoldningssmerter. Man vil derfor måske opleve at børnene hellere vil sidde hjemme i feriehytten, end at tage med ud at gå en tur eller tage på stranden.

 

Når børnene er iført børnesandaler, er det en rigtig god ide at have spændt remmene ind så børnesandalerne sidder ordentligt fast på foden. Remmene må selvfølgelig ikke stramme for galt, men foden må heller ikke kunne rutsche rudt i sandalen. Hvis remmene er spændt for hårdt, får børnene grimme mærker på fødderne og blodet har svært ved at komme ud til tæerne, og det resulterer typisk i sovende fødder. Hvis remmene derimod sidder for løs og fødderne rutscher rundt i sandalen, er der større risiko for vabler, ligesom børnesandalerne kan føles yderst ubehagelige at gå rundt i for barnet. Og det er i hvert fald ikke sjovt at høre på et barn som beklager sig hele ferien over ømme og slidte fødder.

 

 

Relaterede Artikler: