Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Børnemøbler

Her i butikken finder du, smarte produkter fra Lego, Disney, Hello Kitty + mange flere, til indretning. De fleste produkter er så robuste at de kan bruges som børnemøbler.

Klik og køb i webshoppen:

Legetøjs Opbevaring

Lamper og Lys til Børneværelset

Eller naviger i venstre menuen rund i alle vores produkter

Eksempler på Børnemøbler:

Lækkert opbevaringssæt fra Lego, der kan bruges til alt mellem himmel og jord. Opbevaring af legoklodser, er oplagt.


Opbevaringsmøbel fra Lego, som er stabil nok til at børn kan sidde på dem. Dette eksempel er en lille bænk med masser af plads til legetøj. Dette børnemøbel er udformet i nylon, og er derfor meget holdbart.

Opbevarings, zip bin fra Disney med Toy Story motiver. Dette produkt kan foldes ud til et legeuderlag. Den er udført i god nylon kvalitet, som holder i evigheder.

Vore produkter til indretning er samtidig perfekte som børnemøbler til vore mindste. Produkterne er designet i Danmark, så anvendeligheden er perfekt. Produkterne giver opryddelig børneværelse, og samtidig kan de bruges som rumdelere. Målene på produkterne passer altid i de gængse rumdeler reoler, som sælges i de fleste møbelforretninger.

Produkterne fra Lego leveres både udført i pap + plast betrukket med stof. Begge typer kan anvendes til at sidde på, og er derfor særdeles anvendelige. Vore produkter er et godt supplement til de traditionelle børnemøbler. Produkterne fra Disney leveres ligeså i samme robuste kvalitet, og kan trygt anvendes som børnemøblerNår man skal indrette et børneværelse, må man også tage højde for hvilke børnemøbler som skal placeres i værelset. Et børneværelse uden børnemøbler kan se lidt tomt ud, og derfor er børnemøbler en rigtig god indretningsfeature. Børnemøbler findes i alle mulige forskellige afskygninger, og det kan være alt lige fra sovesofa til reoler, borde, stole og køjesenge.

Hvilke børnemøbler som skal placeres på børneværelset, afhænger selvfølgelig af barnets alder. Er barnet en pige på 12 år, er hun nok ved at være for gammel til at se det fede i en køjeseng som er malet og udformet som et slot. Omvendt vil en pige på halvandet år være for ung til at have en sovesofa.Når vi taler om sovesofaer, kan man nogle gange finde matchende lænestole som passer i farver og størrelse. Kombinerer man en sovesofa med en matchende lænestol og et matchende ”sofabord” i samme farver, sikrer man at børneværelset får et look af en normal dagligstue, og det er typisk noget som de lidt ældre børn er vilde med.

Men nu er børnemøbler ikke kun indbefattet af lænestole, sovesofaer og sofaborde. Børnemøbler kan også være specielle reoler, kommoder og andre former for møbler som gør børneværelset lidt mere praktisk. Ligeså kan man også få små borde og stole til mindre børn, og her kan de sidde og lege the-selskab, præcis ligesom de voksne gør det i køkkenet. En anden mulighed ved de små stole og borde, er at mindre børn kan have glæde af at sidde i en mere naturlig højde, og så ellers leve deres kreative fantasier ud på papir med farverblyanter og tuscher. De små børnemøbler som stole og borde, kan også være en praktisk investering i forbindelse med børnefødselsdage eller andre sammenkomster i hjemmet. Her kan børnene nemlig sidde ved deres eget lille bord i børnestørrelse og i en mere naturlig højde, og det gør at børnene føler sig mere privilegerede og voksne.

Hvis vi skal snakke lidt om de forskellige typer af køjesenge som findes indenfor børnemøbler, så findes de i alverdens udformninger og med næsten ligeså mange forskellige motiver. Som tidligere nævnt, kan man få dem udformet som et slot, og som modstykke til et slot, findes de også udformet som en god gammeldags ridderborg. Blandt de mest populære typer af køjesenge indenfor børnemøbler, findes også køjesengen med en udformning som et sørøverskib. Sørøver- og ridderborgsudformingen er nok mest tiltænkt drengene, mens slottet nok mest er tiltænkt de små kære piger.

Der findes alverdens forretninger som sælger børnemøbler af alle arter. Nogle sælger kun senge, andre sælger kun skabe og så videre. Der findes dog også masser af forretninger som næsten udelukkende sælger børnemøbler, og det er typisk i disse forretninger hvor man altid kan finde det helt store udvalg af det fedeste og de nyeste former for børnemøbler. I disse butikker er der som regel også masser af hjælp at hente og erfaring at trække på når man skal have valgt de helt rigtige børnemøbler til placering i børneværelset.

At finde nye og smarte børnemøbler er som regel ikke en videnskab, og som regel ved børnene selv hvad de godt kunne tænke sig.

Relaterede Artikler: