Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Børnefødselsdag

Står du og mangler en gave til en børnefødselsdag ? Så klik dig ind i vores butik og gå på opdagelse. Her finder du masser af gode bud på en perfekt gave til børnefødselsdagen. Vi har også altid skarpe priser , og god service. Der ydes altid 14 dages fuld returret på alle produkter.

Naviger rundt i alle vores produkter i menuen til venstre. eller gå direkte til eks. Bruder produkterne til drenge eller Hello Kitty til pigerne.

Eksempler på gaver til Børnefødselsdag:

fødselsdag

Skal man til børnefødselsdag ved en dreng, er denne traktor fra Bruder et sikker hit. Maskiner og traktorer mm. er altid noget der tager kegler hos drengene. Produkterne fra Bruder er kendt for meget høj kvalitet samt fine detaljer.

fødselsdag Skjorte, slips og cardigan. Komplet sæt far Lego Wear. Tøjet fra Lego er kendt for meget høj kvalitet til en fair pris. Dette gælder også dette sæt, som er en rigtig sællert. Vi har masser af disse sæt i vores shop. Den sikker gave til Børnefødselsdagen.

En rigtig typisk pigegave. Her er en af grundene til at piger altid elsker heste. Et godt alternativ til en rigtig hest.

Børnefødselsdage er vel nok en af årets største højdepunkter for fødselsdagsbarnet. Det er på børnefødselsdagen at alle fødselarens bekendte kommer på besøg for at fejre fødselsdagsbarnet, og det bedste for den lille fødselar, er selvfølgelig at de medbringer gaver. Der findes dog mange forskellige børnefødselsdage; Der findes dem for familien, dem for klassen / børnehaven og dem for venner og bekendte. Og selvom de forskellige former for børnefødselsdage kan afholdes vidt forskelligt, så har de alligevel én ting til fælles: Fødselsdagsbarnet skal fejres!

Der er mange forskellige måder at fejre en børnefødselsdag på: Man kan for eksempel tage alle fødselarens klassekammerater med i et stort legeland, holde børnefødselsdagen på McDonalds eller noget helt tredje. Der findes rigtigt mange muligheder for hvordan en børnefødselsdag for fødselarens klassekammerater kan foregå. Holder man børnefødselsdag for familien, venner og bekendte, så bliver fødselsdagen oftest holdt derhjemme af praktiske årsager. Men derfor behøver det nu alligevel ikke at være en kedelig og traditionel børnefødselsdag. Har man for eksempel en have, er der rig mulighed for at tage et spil kroket eller boccia. Det er i hvert fald noget som kan løfte humøret ved selv de kedeligste børnefødselsdage.

Ud over fødselarens fødselsdagsgaver, hører der selvfølgelig også lagkage og kagemand / kagekone til på en børnefødselsdag. Lagkagen er oftest pyntet på små lagkagelys i et antal som viser fødselarens alder, og så er den selvfølgelig som regel også pyntet med flødeskum. Traditionen tro, er en kagemand / kagekone oftest pyntet med masser af slik. For eksempel kan lakridssnører forestille at være kagemanden / kagekonens hår, mens en blanding af lakrids og vingummi kan udgøre resten af kagen. I mange hjem, er en børnefødselsdag ikke en børnefødselsdag, hvis der ikke findes en kagemand / kagekone.

Skal man holde børnefødselsdag, kan det være en god ide at holde det i en af weekenddagene og helst ikke for sent. Fødselsdagsbarnet skal selvfølgelig være frisk og udhvilet på sin egen børnefødselsdag, og derfor vil det som regel ikke nytte noget at holde en børnefødselsdag på en hverdagsaften. Det er også altid en god ide at invitere til børnefødselsdag i god tid. Det kan for eksempel gøres med hjemmelavede invitationer som sendes ud med posten, men det kan nu om dage også fint ordnes med et telefonopkald, en e-mail eller en sms. Rigtigt mange familier foretrækker dog stadig at invitere til børnefødselsdag på den gamle metode med enten fabriksfabrikerede eller hjemmelavede invitationskort.

Når man inviterer til børnefødselsdag, skal man altid huske på at bede de inviterede fortælle om det kommer eller ej, da det ellers kan være svært at holde styr på deltagerantallet på en børnefødselsdag. Børnefødselsdage hører jo næppe til den mindste form for fødselsdagsfest i verden. Kan det af rent praktiske årsager være svært at få fremstillet al maden til børnefødselsdagen i eget køkken, er der heldigvis masser af bagere og andet som kan give en hjælpende hånd med. Alle bagere med respekt for sig selv bager kagemænd / kagekoner og laver lagkager med navn på som bestilling, så der er ingen dårlige undskyldninger for ikke at servere hverken kagemand / kagekone eller lagkage.

Læste du denne artikel fordi at du skal finde gode tips til afholdelse af en børnefødselsdag, skulle du nu gerne være blevet lidt klogere.

Relaterede Artikler: