Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Billige Kostumer

 

Billige Kostumer til børn til enhver lejlighed. Vi har et kæmpe udvalg i kostumer til Danmarks bedste priser. Klik direkte ind i shoppen og bestil med det samme. Er der tvilv, ring da til vores venlige kundeservice. Der er 14 dages returret på alle produkter. Så tøv ikke med at handle hos os. 

 

Shop Udklædning til børn hos heaven4kids.dk

 

Eksempler på Billige Kostumer:  

Lækker kostume fra Disney. Skønheden eller Belle som hun oprindelig hedder. Er her i den bedst tænkelige kvalitet. Vi fører et hav af disse kostumer fra Disney

Peter Plys ligeledes fra Disney. Vi har alle de kendte og elskede figurer fra Disney. Tigerdyret, Haffen laffe, + mange flere.

 

Hannah Montana kostume. Der medfølger paryk, + andre små dele. Her er der tale om super kvalitetskostume som kan bruges år efter år.

 

Vi kender det alle sammen: Det er fastelavn, karneval eller halloween, og hvilket smart kostume skal man nu finde på. Der findes jo tonsvis af kostumer, og de koster alle sammen mere eller mindre en halv bondegård. Men der er håb at hente, for faktisk kan man med lidt tålmodighed og lidt øvelse, sagtens få fremskaffet et flot og unikt kostume – og så bliver det endda også et af de billige kostumer.

 

Når man skal have fingrene i et af de billige kostumer, er der flere ting at gøre: Man kan sætte sig ned og udtænke et genialt kostume og så selv sy det, man kan købe brugte kostumer som genbrug eller man kan få fingrene i et af de billige kostumer når kostumehøjtiderne er forbi, og butikkerne derfor skal af med de mange kostumer. Efter kostumehøjtiderne skal butikkerne nemlig af med deres restlager af normalvis dyre kostumer, og derfor bliver de dyre kostumer pludseligt til nogle attraktive og billige kostumer.

 

Der findes masser af kostumer, og hvis man for eksempel vælger at sy sit eget kostume, hvilket kan gå hen at blive en af de billigste måder at skaffe billige kostumer på, så er det kun fantasien som sætter grænser. Man kan for eksempel lave et billigt kostume som forestiller Ælling fra Bamse og Kylling, man kan kreere en robotdragt, en aliendragt eller en dragt som har form som en rumraket.

 

Man kan som sagt også købe billige kostumer i butikkerne når kostumehøjtiderne er overståede, eller man kan være heldig at finde en billig specialbutik som sælger billige kostumer. Når man køber helt nye kostumer i butikkerne, om det er billige kostumer eller ej, så forestiller det oftest en dragt fra en eller anden filmperson, musiker eller en kendt celibrity, og det er klart at det kan være svært at finde helt billige kostumer som forestiller et ikon eller et varemærke, da der selvfølgelig skal betales mange penge for at få lov til at benytte det bestemte patent- eller varemærke.

 

Med de efterhånden mange højtider i Danmark hvor vi bruger kostumer, kan det som nævnt tidligere, koste mange penge at købe nye kostumer hver gang. Og særligt hvis det er en stor familie med mange børn som der skal købes kostumer til, og så kan det være en rigtigt god ide at undersøge markedet og finde det sted som er de billigste af de billigste som sælger billige kostumer.

 

Både halloween, fastelavn og karneval, kræver næsten et nyt kostume hvert år og ved hver begivenhed, og det er for at det ikke skal være for kedeligt og ensformigt. Derfor kan der være rigtig mange penge at spare ved enten at købe billige kostumer i butikker, i genbrugsbutikker, eller måske tage nogle mål, øve sig i noget håndværk med nål og stof, tegne en skitse, og så eventuelt sy sit eget kostume. Hvis du syer dit eget kostume, er det også næsten helt sikker på at der ikke er andre som er klædt ud på samme måde som dig selv, og det gør at du kan være ekstra stolt af dit kostume – også selvom det er et af de billige kostumer.

 

Men valget er op til den enkelte person, om de vil købe nyt, brugt eller selv fremstille kostumer. Alt sammen kan nemlig gøres sådan, at de kostumer man vælger, alligevel kan høre til rækken af billige kostumer.

 

 

 

Relaterede Artikler: