Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Billige Gaver

Hvis budgettet, er lidt stramt eller man har mange børn eller børnebørn, er Heaven4Kids godt sted at købe sine gaver. I vores online butik er der et hav af muligheder for at købe billige gaver i en rigtig god kvalitet, og samtidig er man fri for at skulle i flere forretninger, for at finde de ting man skal bruge.Vi er lagerførende i alle de kendte tøj, legetøj, fan artikler til en rigtig fornuftig pris.

Køb billige gaver på Heaven4Kids med det samme ved at navigere i menuen til venstre.

Eller køb evt Spil eller Film til børn, som begge er populære billige gaver


Eksempler på Billige gaver:

Lækker rygsæk med Disney Cars motiv. Udført i lækker kvalitet som er generel for produkterne fra Disney. En billig gave til alle børn

Super billig gave. Penalhus til alle børn til skolestarten. Denne gave kan evt. kombineres med en taske eller rygsæk.

Storage Bin fra Lego. Super lækker nylon kvalitet som holder meget længe. Denne type klarer sagtens Drengenes hårhændt behandling at legetøjet. En billig gave som alle kan bruge.

Det at vælge den rigtige gave til sit barn/barnebarn behøver ikke nødvendig at være en bekostelig affære.
Man har tendens til at tro at jo mere en ting koster, jo glader bliver barnet for gaven. Hos heaven4kids.dk kan du blive inspireret til at finde den rigtige gave til dit barn/barnebarn. Skulle du være i tvivl på de varer du gerne vil købe, er man altid velkommen til at kontakte vores service medarbejdere.

Skal man finde en gave til en person som måske ikke er i den tætteste kreds af familie eller venner, eller skal man blot finde nogle billige gaver til for eksempel pakkekalender, pakkelege eller andet, så er det med at undersøge hvor man får disse billige gaver. Til pakkekalender eller pakkelege finder man ofte de billige gaver i butikker som Tigeren som sælger masser af billige ting og sager som sagtens kan gives som gave.

Men hvad dækker begrebet billige gaver egentligt over? En billig gave kan jo være mange ting… Er man multimillionær kan et B&O-anlæg sagtens betegnes som en billig gave, mens en SU-modtager måske betegner en billig gave som en DVD-film eller en CD til en 50’er. Begrebet billige gaver kan derfor være svært at definere, også selvom der ofte findes en norm for hvad billige gaver er. Langt de fleste varer fra butikker som Tigeren må betegnes som noget man kan kalde for billige gaver, mens en cykel fra den lokale cykelhandler som regel ikke hører under betegnelsen billige gaver.

Selvom man måske er på udkig efter billige gaver, kan det nu sagtens stadigvæk være at gaven er en god gave. Mangler modtageren af gaven måske indædt en urtekniv, kan en urtekniv fra Jem&Fix til en flad 20’er måske stadigvæk være en god gave. Mange lever stadig efter princippet om at det er tanken som tæller, også selvom de yngre generationer har et andet syn på tingene, og måske kun er tilfreds med gaven hvis den koster over 500 kroner. Ikke mange har det på den måde, men der er alligevel en lille del af den danske befolkning som tænker sådan.

Billige gaver kan derimod være svære at finde. Har man et gavebudget på maksimum 75 kroner pr. gave og ønsker modtageren sig kun ting til over et par hundrede kroner, kan det være ret svært at finde en gave som både er billig og god. Men med lidt anderledes tanker, kreativitet og fantasi, kan man nu nok alligevel finde en god – men billig – gave. Fryser modtageren af gaven ofte tæerne, kan et par flotte og hjemmestrikkede strømper sagtens være en succes. Ligeledes kan nogle billige og kedelige sutsko sagtens gøres til nogle smarte og seje sutsko ved at tilsætte en god portion fantasi og kreativitet. Det kan for eksempel være nogle grå sutsko som der bliver syet ører, næse, øjne og knurhår på. På den måde får man sutskoene til at fremstå på en helt andet måde ved at få dem til at ligne en eksempelvis en mus, en kat eller andet. Sutsko kan måske findes helt ned til 23-30 kroner hvis man kigger de rigtige steder, og med lidt stof og sytråd kommer prisen vel op på en 30-40 kroner plus en smule arbejdstid for at udfolde sine kreative evner.

Billige gaver behøver derfor nødvendigvis ikke at være varer som man finder på slagtilbud i de store butikker. Bevares, det kan da være den rigtige gave til nogle mennesker, men en personlig gave som eksemplet med sutskoene er, er et sikkert – men billigt – hit. Også selvom de hører under betegnelsen billige gaver.

Relaterede Artikler: