Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Barselsgave

Det er altid en lykkelig begivenhed når et barn kommer til verden, og det skal fejres med en barselsgave. De mest populære barselsgaver er Bobystockings, sokker, bamser og ting fra Disneys enorme katalog af legetøj, tøj og figurer. På heaven4kids.dk finder du et bredt udvalg af barselsgaver, og du kan nemt finde en sød eller sjov barselsgave.

Klik i menuen til venstre og køb barselsgaver i shoppen direkte.

Eller gå til Baby Legetøj eller Body og Sparkedragter - Altid sikre barselsgaver

Eksempler på Gode Barselsgaver:

Meget flot barselsgave. En lækker tremmeseng med himmel. En rigtig typisk bedsteforældre gav. Barselsgave

Sutteflaske, Body, sut med snor. Fin barselsgave som alle vil blive glade for. Disse ting er noget som alle spædbørn bruger når de er helt små.

Barselsgave

Seng til nyfødt med himmel, og meget søde motiver på siden. Ligesom ovenstående model. Der fåes mange forskellige indlæg til disse tremmesenge. Denne er med Peter Plys og Tigerdyret motiv. Barselsgave

Barselsgaver er noget man har brugt i årtusinder. I starten ofrede man ofte gaver til guderne når et barn kom til verden. Senere var det moderen der fik gaver i form af smukker eller andre værdigenstande, men i moderne tid er det også barnet der begaves med en barselsgave. Ofte er en barselsgave tøj eller tøjdyr, men det kan også være en taske eller et stykke legetøj. Heaven4kids.dk er et rigtigt godt sted at lede efter barselsgaver og du finder masser af lækre gaveideer.

Der har de seneste mange år været en tradition for at forære en barselsgave når det lille nye medlem af familien er kommet til verden, og det kan faktisk være ret svært at finde på en rigtig god en af slagsen. For der findes simpelthen så mange forskellige ting som man har brug for som en lille ny familie, og babyudstyrsjunglen er næsten ikke til at finde ud af når først man er kommet ind i den.

Men der er hjælp at hente, for når man skal købe en barselsgave, så kan man altid tage udgangspunkt i om de nybagte forældre har fået børn før det lille nye familiemedlem. Har de tidligere fået børn, så har de højst sandsynligt mere eller mindre alt udstyr som kræves. Men her skal man være lidt på vagt, for måske har de snakket om noget af det nyeste udstyr, eller måske har de slidt noget af det gamle udstyr op. Man kan altid op til terminsdatoen spørge lidt forsigtigt til de vordende forældre, om der egentligt er noget særligt som de mangler at få købt af praktisk udstyr til den nye baby. De vil sikkert ane uråd når de bliver spurgt om dette, men når først fødslen er gået i gang, så har de længe glemt alt om hvilke spørgsmål du har stillet og hvilke svar de gav dig.

Rigtigt mange vælger den nemme løsning og køber babytøj. Nybagte forældre har måske brug for nyt babytøj, men langt størstedelen af forældrene har allerede købt godt med babytøj inden fødslen gik i gang, og derfor er det ikke sikkert at de har brug for mere babytøj. En baby vokser jo også hurtigt og bruger ikke samme størrelse tøj mere end max. 2 måneder når de er helt små, og det er jo også begrænset hvor meget tøj babyen kan nå at bruge på så relativt kort tid. Tænk også på at du måske ikke er den eneste som giver et sæt babytøj i barselsgave, så hvis 10 forskellige personer gør det, så er der lige pludselig masser af babytøj som bliver smidt i samlingen med et sikkert i forvejen stort lager af babytøj. Skal man derfor endelig købe babytøj, så køb noget tøj som babyen måske først kan bruge efter halvanden til to år, for så er der større sandsynlighed for at babyen også når at få glæde af tøjet.

Når du skal finde en god ide til en barselsgave, så er der heldigvis masser af hjælp at hente på internettet. Der findes masser af fora på internettet som omhandler babyer, børn og udstyr til baby og børn generelt. Ligeledes findes der også masser blogs som omhandler emnet, så der er rig mulighed for at søge og finde masser af inspiration på det store internet.

Den perfekte barselsgave er derfor svært at finde uden at tage udgangspunkt i hvad forældrene allerede har fået sig anskaffet inden fødslen. Så find inspiration på internettet og spørg forsigtigt de vordende forældre hvad de mangler at få købt, for så står du i hvert fald med en væsentligt bedre chance for at ramme rigtigt når du skal finde den perfekte barselsgave.

Relaterede Artikler: