Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Bæltetasker

Heaven4Kids,online shopen med et kæmpe udvalg af alt til børn. Vi har bla. alt i tasker fra førende levenrandører. Bla. LEGO, Fuzzies, Ticket to Heaven, Fairytale Design og ikke mindst Danmarks største udvalg af bæltetasker og tasker fra Disney

Klik ind i vores shop under Tasker og Punge og find masser af Bæltetasker og andre tasker til billige priser

Eksempler på Tasker og Bæltetasker:

Baeætetaske

Tasker fra Ticket To Heaven er meget populære. Kvaliteten er i top, og design og farvevalg, skiller sig klart ud fra de nærmeste konkurrenter, ved at være meget gennemtænkte. Den viste skoletaske er inkl. drikkedunk, madkasse, og gymnastikpose, som klipses på fronten. Madkassen opbevares i det isolerede rum i skoletasken, så den kan holde sig tempereret. Dette er den absolutte top kvalitet som vi kan tilbyde.

Baeætetaske Rigtig flot skoletaske fra Fuzzies. Dette er skoletasken i det flotte design til den helt rigtige pris. Tasken har masser af ekstra rum til penalhus, madkasse osv. Find den under tasker og punge i online shoppen.

Penalhus med Indhold, fra Ticket To Heaven. Igen det ypperste fra denne producent af kvalitetsvarer. Find den sammen med et stort udvalg af penalhuse til skolestart i online shoppen.

Barbie dukker har i mange år været kendt som pigernes foretrukne legetøj, og de seneste år har Barbie dukker virkeligt ekspanderet deres marked med kopier af kendte tegnefilmsfigurer og spillefilmsfigurer. Barbie dukker giver pigerne en mulighed for at lege popstjerner, skuespillere eller hvad de nu har lyst til, udelukkende på grund af en dukke på størrelse med en nisse, og som forestiller at være oppe over teenagealderen.

Hvis man tager del i den fascinerende verden af Barbie dukker, så vil man opdage at Barbie dukker har sit helt eget univers. Man kan få masser af forskelligt tøj til dem, man kan få huse, biler, campingvogne og med andet, så man kan faktisk få Barbie dukkerne til at leve et nærmest normalt liv, og det er også det som pigerne er så vilde med. Pigerne kan nemlig udleve deres egne fantasier og drømme om deres voksenliv igennem en Barbie dukke.

Der findes vel nærmest ingen piger i Danmark som ikke har leget med Barbie dukker bare én gang i løbet af deres barndom, og en meget stor andel af dem har højst sandsynligt også selv ejet en eller flere Barbie dukker. Barbie dukker er med til at forme de små pigers liv, og hvis man ligger mærke til hvordan og hvilke lege pigerne leger med deres Barbie dukker, så kan man måske også se en lille del af hvad pigerne drømmer om at blive som voksne kvinder. Nogle piger leger måske mange prinsesselege med deres Barbie dukker, mens andre måske leger mange popstjernelege med deres Barbie dukker. Nogle piger bruger måske deres Barbie dukker til at tage på picnic, mens andre piger simpelthen forsøger at skabe et så normalt liv for deres Barbie dukker som overhovedet muligt.

Verdenen indenfor Barbie dukker er større end man overhovedet kan fantasere sig til, for man kan få næsten alt slags tøj og alt slags tilbehør til de små plastikkvinder. Og for at det ikke skal være løgn, så har man i en del år også kunne få en mandlig udgave af Barbie dukken som gør at Barbie nu også kan få sig en kæreste, mand eller blot en mandlig bekendt. Børn kan Barbie også få, for der er også blevet produceret nogle mindre Barbie dukker som skal forestille at være børn, så der er rig mulighed for at de små piger kan udforske deres egne fantasier og drømme om deres voksenliv med et sæt af de voldsomt populære Barbie dukker.

Barbie dukker er for de små piger ikke blot et stykke legetøj ligesom så meget andet, de er i stedet en del af symbolet på pigernes drømme, og det er det som er så hamrende smart ved Barbie dukker, og måske også det som har gjort Barbie dukker til en så stor succes som de nu og engang er. Det skal selvfølgelig også siges at Barbie dukker måske nok er noget af det mest sunde plastiklegetøj som børn kan lege med, da plastikken som bliver brugt er ekstremt gennemtestet for farlige og giftige kemikalier således at børnene ikke bliver forgiftet af deres legetøj.

Relaterede Links: