Babyværelse

Hos os findes et bredt udvalg af artikler til babyværelset. Vi fører et hav af produkter indenfor indretning og opbevaringsprodukter til speciel børne & babyværelser. Handl trygt hos os. Vi er E-Mærket, og giver altid 14 dages fuld returret.

Gå direkte til kategorien Børneværelse i vores shop

Eksempler på artikler til Babyværelset:

Perfekt til babyværelset. Kommode med 3 skuffer, fra Disney med prinsesse motiv. Lavet i lækker kvalitet med hjul. Vi har lignende andre kommoder med Hello Kitty motiv + andre.


Lavet til opbevaring af F.eks. LEGO klodser. Denne passer også godt ind på babyværelset, hvor den kan bruges til opbevaring af alt, lige fra legetøj til børnetøj. Er af kraftig kvalitet. Så den kan også bruges til at sidde på.

Opbevarings kasser fra LEGO. Disse modeller hører sammen i et sæt på 3. Motiverne er fra den populære LEGO City serie. Vi har mange forskellige produkter fra denne serie.

Når den lille nye baby skal have sit eget værelse, kan der ofte opstå uenighed om hvordan værelset skal indrettes og males, og hvilke møbler og praktiske ting som bør stå på babyværelset. Mange mener at et babyværelse kun lige skal indeholde en seng og lidt møbler til babyens tøj, mens andre ønsker et fuldt møbleret babyværelse som babyen kan vokse i. Ligeså er der rigtigt mange som vælger at placere et puslebord på babyværelset, og det kan være af praktiske årsager som hvis badeværelset er for lille, eller at det simpelthen bare gør det nemmere at have puslebordet på babyværelset.

Men hvilke ting bør et babyværelse indeholder? Spørgsmålet dækker bredt, og har ligeså mange svar som der findes mødre og fædre. Mange forældre vil nok være enige om at babyværelset skal indeholde en babyseng af én eller anden art. Bevares, sengen bliver nok ikke brugt fra dag ét, men så står den der i hvert fald til når babyen får lov til at sove på sit eget værelse. En af de helt foretrukne babysenge, er tremmesengen. Den har den fordel at den kan justeres i højden, tremmerne gør at babyen ikke kan trille ud, og så kan de fleste tremmesenge få fjernet nogle af tremmerne så barnet selv kan stå ud af sengen når det bliver gammelt nok. En tremmeseng kan derfor bruges over en længere årrække, så den er mere fremtidsøkonomisk i forhold til andre designersenge til babyer som også findes i dag.

Mange vil måske også være enige om at der skal nogle møbler til som kan holde på alt babytøjet, for babytøj har man som regel masser af, og det vil rode forfærdeligt hvis det bare ligger og flyder rundt omkring. Så her står valget mellem en almindelig reol, kommode eller klædeskab, eller en af de tre former for møbler i specielle designs og udformninger, så de – ligesom tremmesengen – er lidt mere fremtidsøkonomiske.

Så er der lige dét med malingen på det berømte babyværelse. For hvilken farve skal babyværelset males i? Mange vil mene at det er lyserød hvis det er en lille pige, mens de samme vil male værelset lyseblåt hvis babyens køn er dreng. Mange vil dog helt sikkert også være mere ligeglade med farven på babyværelset, og det vil som regel medføre den hvide neutrale farve. Babyen er selvfølgelig også ligeglad på farven på dets babyværelse, så i virkeligheden er farven slet ikke så vigtigt. Det er blot op til forældrene hvordan de selv mener at babyværelset skal indrettes og farves.

Skal babyen tilbringe meget tid på sit babyværelse, er det vigtigt at der er ting på værelset som kan stimulere barnet. Det kan være billeder eller plakater på væggene som afbilder dyr eller andre væsener med store øjne og i mange farver, og så kan det også være aktivitetsstativer, tæpper og legetøj. Babyen har igennem hele sit babystadie brug for at blive stimuleret for at kunne lære alle sanser og indtryk, og derfor er det så hamrende vigtigt at et babyværelse indeholder stimulerende ting og sager hvis babyen bruger meget tid på sit babyværelse.

Relaterede Artikler: