Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Babystøvler

Her hos Heaven4Kids.dk har vi et rigtigt bredt sortiment af Babystøvler. Vi har altid en masse gode tilbud på babystøvler i alle mærker og priser.

Shop med det samme Gummistøvler eller Børnestøvler

Eksempler på Babystøvler.

Babystøvler eller børnestøvler fra CeLaVi størrelserne fåes helt ned i babystørrelser. Så også de helt små kan komme ud i regnvejret og pjaske og sjaske. I shoppen findes et væld af bla. babystøvler fra CeLaVi

Støvlette fra Superfit. Virkelig kvaliets babystøvle med snørre, og skridsikker bund. Superfit støvlerne er udarbejdet i samarbejde med Tyske og Østriske special læger, med stor indblik i sundt fodtøj. Superfit er et produkt, hvor man virklig får kvalitet for pengene.

CeLaVi har udviklet denne nye serie, som er en regeneration af støvler med snørre. Støvlerne er en ud af flere modeller, i både lave og standard høje modeller. Denne model samt de gamle originale Viking modeller, er at finde i vores shop i alle varianter.

Tro det eller lad vær, men selvom at babyer ikke er dem som render mest rundt i regn, sne og kulde, så findes der alligevel babystøvler. Og det er egentligt med god grund, for når først at babyen har lært at gå, så er der heller ikke noget i vejen for at lade babyen rende rundt i både regnvejr, sne og kulde. Her der det kun den øvrige påklædning som sætter grænser for galskaben, så derfor må man absolut antage at babystøvler er et absolut must når først at babyen er begyndt at kunne gå.

Når man skal vælge babystøvler, så skal man gå efter nogle som er meget fleksible i sålen og bunden, for på den måde har babyen nemmere ved at gå. Er babystøvler for hårde i bunden og i sålen, mister babyen meget af følingen med underlaget, og har derfor sværere ved at holde sig på benene. Ligeledes skal man altid vælge babystøvler som passer perfekt til babyens fødder, for lige meget om støvlerne er en smule for store eller en smule for små, så mister barnet også en del af følingen med underlaget, har sværere ved at holde balancen og får eventuelt ondt i fødderne efter selv en ganske kort gåtur. Særligt det med balancen er noget som hyppigt forekommer hvis babystøvler er for store, mens det med at babyen får ondt i fødderne efter selv en ganske kort tur, mest bliver fremkaldt af for små babystøvler.

Der findes et hav af forskellige mærker indenfor babystøvler, og hvilket mærke man skal vælge, afhænger i høj grad af hvad dine egne erfaringer siger dig. Er det første gang at du skal købe babystøvler, så forsøg at trække på andre folks erfaringer indenfor området, enten via dem du kender, eller ved at spørge på en af de mange fora på internettet som omhandler babyer og børn. Det eneste du skal være opmærksom på når du skal købe babystøvler, er som tidligere skrevet, blot at babystøvlernes såler og bunde skal være bløde og fleksible, og så skal de selvfølgelig også passe perfekt til din babys fødder. Faktoren omkring at de skal passe perfekt på babyens fødder, er egentligt meget vigtig, for fødderne er dem som babyen skal gå rundt på resten af livet, og det vil jo være hammer ærgerligt at ødelægge babyens fødder allerede fra den helt tidlige alder, og sko og støvler som ikke sidder ordentligt på fødderne, kan virkeligt være roden til alt ondt i de senere leveår.

Har du en baby som er meget aktiv og dermed går og løber meget rundt, så er det særligt vigtigt at babyens babystøvler passer perfekt på fødderne, for jo mere babyen bruger dets støvler, jo mere skade kan fødderne tage af at babystøvlerne ikke passer ordentligt til fødderne.

Husk også på, at så snart babystøvlerne er blevet for små, så køb straks nogle nye babystøvler. For små babystøvler strammer meget om fødderne, og dermed bliver blodets cirkulation i fødderne formindsket kraftigt. Det kan give babyen sovende fødder, og alle voksne mennesker kender til denne irriterende følelse som fremkommer i fødderne når de ikke får blod nok. Vælg derfor babystøvler med omhu, og vælg dem i den rigtige størrelse. Det er for babyens bedste.

Relaterede Artikler: