Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Babylegetøj

Her i shoppen findes et af markedets største udvalg af babylegetøj. Vi har alt fra F.eks. Disney, Hello Kitty, Brio, Fisher Price + alle de andre store mærker. Så klik trygt ind og find nogle af vores gode tilbud. Altid 14 dages fuld returret på alle produkter.

Shop Baby Legetøj med det samme

Eksempler på Babylegetøj:

Lækker sæt med sutflaske, body og sut med snor. En rigtig god barselsgave. Vi har en del forskellige af disse typer babylegetøj.


Aktivitets babylegetøj fra den Italienske legetøjs producen Clementoni. Virkelig kvalitet til de rigtige priser. Clementoni er specialister i legetøj til indlæring. Vores klart bedste kvalitet i babylegetøj.

Stor flot, og blød aktivitetstæppe til babyer fra Hello Kitty. Her er tale om en luksus udgave, med masser af timers leg til de aller mindste. Se denne og mange andre aktivitetstæpper i vores kategori Baby Legetøj.

Når den lille nye guldklump er kommet til verden, går de nybagte forældre tit shop amok i babytøj og babylegetøj, og det ender tit i en masse bekymringer. Specielt når man skal købe babylegetøj, for man har jo hørt en masse i medierne om giftige kemikalier i selv det nyeste og dyreste babylegetøj, så hvad tør man nu købe? Man ønsker jo ikke at forgifte sin dyrebare lille guldklump med hormon- eller udviklingsforstyrrende stoffer.

Sagen er den at det er langt de færreste stykker babylegetøj som indeholder giftige kemikalier, og hvis de gør, så bliver det som regel meget hurtigt opdaget af myndighederne. Så man behøver ikke være alt for bange når man skal købe babylegetøj til den lille guldklump, så længe man holder sig til de store respekterede mærker som man ved ikke har råd til at få en kemikalie-sag på halsen.

Når det er sagt, så findes der masser af babylegetøj på markedet. Der findes rangler, små sjove bamser hvor nogle af dem måske kan sige forskellige lyde ved berøring, spejle, aktivitetsstativer og meget andet. Listen over forskelligt babylegetøj er lang, og ligeså er prisen. Men blot fordi at et stykke babylegetøj er lavt prissat, behøver det nødvendigvis ikke at være noget lort. Babyen er ligeglad med hvad dets babylegetøj koster, og ligeså er babyens krop så længe det ikke indeholder farlige stoffer.

Når man skal købe legetøj til den lille baby, er det vigtigt at gå efter det reelle babylegetøj. Man skal blandt andet se på indpakningen, hvilken alder er barnet som er trykt på æsken og hvad siger aldersbetegnelsen på pakken? Ligeså skal man også lige tænke lidt over om ens lille baby kan have glæde af dette specifikke stykke babylegetøj, eller om i allerede har købt noget lignende babylegetøj tidligere.

Et sikkert hit blandt babylegetøj, er bamser med store øjne som kan sige lyde. Øjnene træner babyen i at fokusere, og når bamsen siger lyde, vil babyen højst sandsynligt enten smile eller grine. Ligeså er ranglen som regel også et hit, for babyer elsker at sprælle med arme og ben, og med en rangle i hånden, kommer det til at larme.

Hvis man derimod skal have noget babylegetøj som babyen virkeligt kan bruge tid på at lege med, så skal man købe et aktivitetsstativ. Aktivitetsstativet har blandt andet den egenskab at det kan opholde babyen i lang tid på egen hånd da det vil være helt optaget af legetøjet på stativet, og det kan give mor og far tid til at lave lidt huslige ting eller slappe lidt af på sofaen.

Det rigtige babylegetøj er en vigtig del af babyens indlæring, da babyen ofte får sine første indtryk af dets legetøj. Babyen har en som er ”ligeværdig” at lege med, og når dets babylegetøj kan sige lyde når man trykker på det, er det med til at øge babyens indlæringsevne. Er babyen sur eller utilfreds, kan det rette babylegetøj også distrahere babyen så babyen falder til ro og glemmer alt om utilfredsheden. Der kan dog være stor forskel på hvilket legetøj som virker fra dag til dag, så det gælder på det punkt om at forsøge sig frem indtil det rette legetøj er i babyens hænder.

Relaterede Artikler: