Ballerina Sko

Ballerina Sko

Størrelser
Størrelser
Køn
Kategori
Mærke
Superfit - Sko
599,95 kr.
Viking Footwear - Sko
499,95 kr.
Move By Melton - Espadrilles
149,95 kr. 111,95 kr.
Move By Melton - Espadrilles
149,95 kr. 111,95 kr.
Bundgaard - Sko
499,95 kr. 349,95 kr.
Bundgaard - Sandaler
499,95 kr. 249,95 kr.
Move By Melton - Sandaler
349,95 kr. 244,95 kr.
Move By Melton - Sandaler
349,95 kr. 179,95 kr.
Move By Melton - Sandaler
349,95 kr. 244,95 kr.
Superfit - Sandaler
599,95 kr. 239,95 kr.
Move By Melton - Sandaler
349,95 kr. 209,95 kr.
Move By Melton - Sandaler
349,95 kr. 244,95 kr.
Move By Melton - Sko
349,95 kr. 209,95 kr.
Move By Melton - Sandaler
499,95 kr. 249,95 kr.
Move By Melton - Sko
499,95 kr. 249,95 kr.
Move By Melton - Sandaler
349,95 kr. 179,95 kr.
Move By Melton - Sko
349,95 kr. 149,95 kr.
Move By Melton - Sko
349,95 kr. 174,95 kr.
Superfit - Sandaler
679,95 kr. 279,95 kr.
Move By Melton - Sandaler
349,95 kr. 149,95 kr.
Move By Melton - Sandaler
349,95 kr. 174,95 kr.
Move By Melton - Sandaler
349,95 kr. 149,95 kr.
Vans - Sandaler
299,95 kr. 89,95 kr.
Vis 23 Elementer af 23 item(s)

Ballerinasko

En ballerinasko, er den perfekt sko til den pigede pige. En ballerinasko er udseendemæssigt inspireret fra de bløde, og klassiske balletsko. Og små piger er helt vilde med ballerinasko, pga udseendet, men også fordi at de er behagelig at gå i, og det er let for barnet selv at hoppe i et par ballerinasko.

Selvom en ballerinasko nogle gange ikke ser ud af meget, må du virkelig ikke undervurdere, hvor smarte og behagelig det kan være. En ballerinasko sidder godt fast på fode, og derfor en den perfekt til leg, dans og hverdagsbrug. Og med det elegant og fine design, kan en ballerinasko, også sagtens bruges til fødselsdage, fester og familiekomsammen. Ballerinaskoene kommer i mange forskellige farve, og udtryk, uanset om det skal være en pink, eller en sort med glimmer, så kan du finde det lige her. 

Ballerina sko til børn

Ballerina sko til børn er en fantastisk løsning både til både hverdag og fest. Den søde sko er perfekt til overgangsperioderne, hvor det er for varmt til lukkede sko, og sandalerne endnu ikke er fundet frem fra gemmerne. Og så er det en sød lille sko, der vil få de fleste piger til at fryde sig over at ligne en ægte ballerina.
Ballerinasko til børn er også oplagte som indesko, hvis barnet skal bruge en sko til børnehaven eller fritidshjemmet. Kig endelig vores flotte udvalg af ballerina sko til børn igennem og find fantastiske modeller fra flere kendte mærker hos heaven4kids.dk.

Søde hvide ballerina sko til festlige begivenheder

Et par hvide ballerina sko er søde til årets mange festlige begivenheder. Skal den lille pige være blomsterpige til et bryllup, eller er det konfirmationstid i foråret, så passer et par hvide ballerina sko perfekt til lejligheden.
Du kan finde mange forskellige størrelser i vores sortiment, så kig endelig vores udvalg igennem, hvis du er på udkig efter et par hvide ballerina sko til dit barn.
Vi forhandler et bredt udvalg af ballerina sko til børn i mange forskellige skønne nuancer, hvis de hvide sko er for ømme til dit legebarn. Du kan derfor med garanti finde et flot par, der matcher festkjolen eller den festlige begivenhed, hvis de små sko skal bruges til en særlig lejlighed. Der er derfor masser at vælge mellem, hvis du er på udkig efter af søde ballerina sko til børn hos heaven4kids.dk.
Lad endelig dit barn kigge med, når du scroller gennem vores udvalg og klikker et par skønne sko hjem. Der er ikke et øje tørt, når dit barn pakker præcis de smukke ballerina sko til børn ud, som de har udset sig sammen med dig.

Sorte ballerina sko til hverdagen

Skal dit barn bruge et par gode ballerina sko til børn i hverdagen, så kan det være en fordel at vælge en mørkere nuance. Et par sorte ballerina sko kan passe til de fleste outfits, og det er ikke så tydeligt, hvis de skulle blive beskidte på legepladsen.
Vi forhandler både ballerinasko til udendørsbrug, men også flotte ballerina sko til børn som hjemmesko. Skal skoen bruges udendørs, så vælg en model med en solid bund, der kan klare at blive løbet og leget i. Så kan den nemlig holde hele sæsonen ud.
Ballerinahjemmeskoen er ofte blødere og kan både bruges hjemme eller i institutionerne, hvor det er behageligt med et par gode indesko, der sidder godt på foden.
Husk at klikke ind og læse mere om vores flotte sorte ballerina sko, så du er helt sikker på størrelsen og pasformen. Under hvert produkt kan du nemlig læse meget mere om hver enkelt models særlige kvaliteter og egenskaber.
Har du spørgsmål til vores flotte ballerina sko til børn, kan du altid kontakte os. Vi sidder nemlig klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige sko til dit barn.

Find ballerina sko på tilbud hos heaven4kids.dk

Hos heaven4kids.dk kan du gøre et rigtig godt kup, hvis du holder øje med vores ballerina sko på tilbud. Vi sætter ofte vores varer ned, hvis vi vil forkæle vores kunder med en ekstra god handel ved særlige højtider og lejligheder.
Du kan også finde gode tilbud på ballerinasko, når vi skifter ud i sortimentet. Sæsonerne byder nemlig på nye modeller, som vi skal finde plads til på lageret. Derfor kan du finde tidligere sæsoners ballerina sko på tilbud, når de nye modeller kommer på webshoppen. Her kan der være penge at spare, hvis dit barn vokser i raketfart og ofte skal have nye sko.
Vores ballerina sko på tilbud er i samme høje kvalitet som resten af vores udvalg; du får dem bare til en fordelagtig pris. Vi forhandler nemlig kun de allerbedste produkter, så du kan føle dig helt tryg, når du vælger et par flotte sko fra vores store sortiment – om de er på tilbud eller ej.

Ballerinasko med rem

Ballerinasko skal have en god pasform, hvis de skal blive siddende på foden. Der er nemlig ikke så meget til at holde dem fast på foden, hvis du vælger en klassisk model. Derfor kan du med fordel kigge vores sortiment af ballerinasko med rem igennem, hvis du vil være sikker på, at skoen forbliver sikkert på dit barns fod selv under leg og dans.
Remmen vil også være med til at sikre, at du kan vælge en sko, der kan passe over længere tid. Skoen bliver nemlig holdt fast og bliver siddende på foden, selv hvis skoen er en lille smule for stor, så barnets fod kan vokse i den.
Du kan få ballerinasko med rem i elastik, der sidder tæt til foden og giver god komfort. Elastikken gør det let for selv de mindste børn selv at tage skoen på. Vi forhandler også flotte ballerinasko med en klassisk rem, der skal spændes, så den sidder helt rigtigt til foden. Disse er gode til de lidt større børn, der selv kan spænde dem om foden, inden de styrter afsted.
Forkæl et barn med et par flotte ballerina sko til børn fra heaven4kids.dk, der vil få dem til at føle sig som en ægte ballerina.